La paciència d'una vella amiga

Un relat de: Thyst

No estava segur de trobar-la allà un altre cop, em pensava que cansada d'esperar s'hauria deixat rossegar per la soletad, però quan vaig arribar vaig anar directament al racó de la nostra última trobada y allà estava, tal com la recordava ni més grassa ni més vella, jeia al mateix lloc entre coixins.

Vaig descobrir els meus dits acaronat-la mentre ella m'explicaba amb dolces paraules que havia estat fen tota aquella pila d'anys allà sola.
De debó que pensaba que les coses no tornarien a ser igual entre nosaltres, pensava que ella em rebutjaria i m'escridassaria, que jo no podria fer res més que pujarla al cotxe amb tota la cura del mòn i tornar-la d'on havia sortit, o potser que no la reconeixeria o en el pitjor dels casos que no seria allà.

Però si que hi era i vam passar hores recordant cançons tristes, nits d'estiu amb foguera inclosa, classes de música i hores i hores de conversa fins que aconseguia arracar-li un somriure que es convertia en un arpegi de la seva veu.

Potser sí que tenía una mica més de pols, y les cordes estaven una mica rovellades, però la meva guitarra seguía allà on l'havia deixat, resignada a esperar, sabent que tard o d'hora l'aniria a buscar.

Comentaris

  • música i records que creiem enterrats![Ofensiu]
    xocolatina | 13-09-2007 | Valoració: 10

    aquest relaat m'ha encantat (km d costum..) =)

    sok jo o thas posat a la pell d'un noi?!

    m'ha agradat com vas descrivint la situacio, la descripció detallada, pero normalment les retrobades son molt efusives i més si fa molts anys que no es veien... pero el to que m'ha donat es de lentitut, incertesa, fins i tot tristesa d tornar al passat.. no se si he sapigut captar la intenció..

    tot i així, m'agrada, i la part de la guitarra final es una metàfora molt maca!


    continua així olgaa innovaaant!!



    cuida't

    un petó

l´Autor

Foto de perfil de Thyst

Thyst

34 Relats

80 Comentaris

39178 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Res, us llegeixo i m'encanteu.
Gràcies pels vostres comentaris, m'animen molt a seguir intentant-ho.

Nascuda a Barcelona fa 19 anys, em considero de l'Empordà i d'aquella tramuntana. Només faig que viure, i prou.