La Nina

Un relat de: ignasi

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Només pensa en tornar a casa per tornar a veure a la seva estimada Nina. Està ansiós per agafar-la entre els seus braços i besar-la apassionadament. No pot deixar de pensar en els seus llargs cabells, rossos com l'or, amb els seus llavis vermells i sucosos, en els seus frondosos i punteguts pits, en les seves rodones i carnoses natges, en el seu ros i pelut sexe, sempre perfectament depilat; en tota ella. Així que sona la sirena, es canvia i surt corrents cap a casa. Te tantes ganes de veure-la que no es para ni al "Manolo" a prendre un quinto: es mort per fer-la seva. Només arribar a casa es llença a sobre ella i li fa un llarg petó. Li diu lo molt que l'ha desitjat, com somiava en tornar-la a veure. La trobava a faltar. Déu, com l'ha trobat a faltar! Completament excitat, sense perdre més temps, la despulla i li fa l'amor a sobre la catifa. Ella no diu res i es deixa fer; sempre es deixa fer: és un encant. Ja més relaxat, es fuma un cigarret tranquil·lament i se'n va a la cuina a preparar el sopar. Un cop fet, posa la taula i es senten tots dos a sopar. Mentre menja li explica lo que ha fet durant el dia, els problemes que ha tingut, les discussions amb l'odiat cap, les relacions amb els companys, els seus somnis, les seves esperances, i com es moria per tornar a casa per tornar-la a veure. Després de sopar, treu la taula, renta els plats i es seu al seu costat al davant del televisor. Li pasa el braç per damunt del cap i li diu lo feliç que és i lo molt que l'estima. L'estima com mai no ha estimat a cap dona; ella és la seva amiga, la seva amant, la seva companya; ho és tot per a ell. Cap a voltants de les dotze es fiquen al llit. Pel matí s'aixeca a dos quarts de cinc. Sense fer soroll, prepara el cafè, es dutxa i se'n va cap a la fàbrica. Es passa el dia desitjant ansiosament que arribin les cinc per sortir corrents cap a casa i tornar-la a veure. Només pensa en tornar a estar amb ella, en tornar a tenir-la. Mai no havia desitjat tant a una dona! Està enamorat; boig per ella. Els caps de setmana es queden a casa, tots dos sols. No necessiten a ningú més, són feliços així. Mentre ella descansa al llit, ell aprofita per fer la bugada, per netejar la casa i anar a comprar al Super lo que falta. Després prepara un bon àpat i, un cop amb l'estómac ben ple, l'estira al llit i li fa l'amor tranquil·lament, sense presses. Durant les vacances se'n van tots dos a la masia que te a L'Empordà, on lluny de les mirades lascives pot dedicar-se completament a ella. Lo que més li agradaria en aquest món es poder sortir al carrer a passejar tranquil·lament amb ella i poder anar junts al cinema, al teatre, o portar-la a sopar, sense haver d'aguantar les mirades, els comentaris calumniosos, les vexacions. El seu somni és poder arribar a casar-se algun dia amb ella; fer-la la seva dona. No obstant, per culpa de les injustes lleis, encara no es pot contraure matrimoni amb una nina inflable.


Comentaris

  • Previsible[Ofensiu]

    T'adones del nus del relat quasi be al principi del mateix i això fa que el final sigui previsible. Tot i així es amè de llegir i te riquesa en el lèxic

l´Autor

ignasi

3 Relats

3 Comentaris

4753 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor