La meva nina

Un relat de: Miri4

Les nines sempre han estat les meves joguines preferides. De petita tenia nines de totes mides i colors, unes rosses, altres morenes, unes més grans i altres més petites. No feien res. Les nines que ploraven no m'agradaven. Si en tenia alguna, li treia les piles per evitar els plors desconsolats. Però aquelles ninetes semblaven màgiques, eren el què jo volia, deien el que jo m'imaginava, jo els feia de mare.
Han anat passant els anys, i ara torno a tenir una nina. Una nina de carn i óssos. La Lluna, què preciosa és!. No fa el què jo vull ni diu el què m'imagino, té vida pròpia. i algunes vegades ha plorat. Però m'encanta!, tot i que de vegades em fa enfadar... Li costa fer cas. I ho vol saber tot. Tot i tot!. De vegades no escolta el què li dic i es fica en problemes..., però així també va aprenent... La vida és dura!.
Fa cara de trapella però té bon cor, és una nineta molt sensible. Li agrada cantar i ballar, saltar, córrer, patinar i anar en bicicleta. És molt xerraire i es fa amb tothom, però també li agrada tenir moments d'intimitat. Aleshores fa invents... omple les piques d'aigua per fer surar algun objecte, fa pocions per espantar les bruixes i bruixots amb pasta de dents, xampú, colònia i qualsevol altra cosa que troba en els armariets del lavabo, lliga cordes i cordills per fer pujar o baixar ninotets i comprovar així les lleis més elementals de la física, fa d'espia i vigila els moviments dels altres, treu la roba dels armaris i construeix personatges..., després li costa recollir l'escampall que ha fet!.

De vegades m'ajuda a fer el sopar, la seva especialitat és el pollastre arrebossat. Tothom se'n llepa els dits!. Altres vegades no vol menjar. No li agrada la pizza, ni les hamburgueses, ni la truita de patates i tampoc es menja les salsitxes de Frankfurt sense protestar.
Amb la Lluna cada dia és una nova aventura. A poc a poc però sense aturar-se es va fent gran. Tot i així, sempre serà la meva estimada nina que em fa riure o plorar o somniar o enfadar. Amb ella he après a tolerar idees innovadores, és tan creativa!, i he comprovat fins on arriba la meva paciència!... Crec que de gran serà inventora...i de les bones!.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Miri4

11 Relats

6 Comentaris

12174 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Escric per què m'agrada. Tant de bo les meves lletres agradin als lectors!.

He publicat dos llibres de contes infantils amb l´editorial Setzevents sota els títols :
"3 estels, 3 contes"
(conté :"L'Estel dels Mil Colors", "Galileu, el Nen-Estel" i "Asteroidea").

"Instant màgic i altres contes" (conté 26 relats breus, escrits en lletra de pal)

També he col·laborat en el nº 1 de la revista "La Lluna en un cove" amb el relat "La meva nina".

El conte "Xesco Boix, el músic que viu amb les estrelles" es pot veure penjat en format de vídeo al you tube:
http://www.youtube.com/watch?v=EvJJ310m20U

També he publicat un conte interactiu per a ipad/iphone:
http://itunes.apple.com/es/app/mosquita/id363903410?mt=8

I he participat en un llibre d'autoria col·lectiva:
365 contes. Un any de contes, publicat per Editorial Bubok:
http://www.bubok.es/libros/209275/Un-Any-de-Contes

Les meves obres estan inscrites en el Registre de la Propietat Intel·lectual de Barcelona.

Pàgina web: http://www.gordolobomiri4.blogspot.com