La descoberta d'una joia

Un relat de: joanloam
Tot navegant per Internet amb rumb incert, tot cercant potser, com donar més notorietat als meus blogs, de cop i volta he descobert una joia. un indret acollidor on es pot expressar en llengua pròpia allò que portem a dins. Un lloc, que no servirà per escriure aquell llibre que sempre he somiat escriure però on, sí que podré compartir inquietuds amb altres relators.
Després d'haver llegit algun dels milers de relats aquí exposats i d'estar una estona rumiant com podria estrenar-me com a relator, he tingut la idea d'expressar de manera breu la pròpia troballa d'aquesta pàgina oberta a la imaginació.
Que per molts anys puguem compartir relats.

Comentaris

  • Benvingut[Ofensiu]
    jomagi | 27-04-2021

    Ànim. Salutacions

  • Benvingut[Ofensiu]
    jomagi | 27-04-2021

    Ànim. Salutacions

  • Benvingut[Ofensiu]
    TerricheT | 23-04-2021

    Bondia, joanloam. Et dono la benvinguda a la pàgina de relats.

    Veig que no és estrictament un relat,això que has publicat, diria que és un article, més aviat, per fer-nos veure que has trobat un tresor, i ja tens raó, aquesta pàgina és un tresor amagat.

    Gràcies pel teu comentari, és un relat presentat al concurs que la gent de la pàgina ens ofereix. Mira si el mes vinent hi pots participar tu, serà una bona forma de fer-te veure i de posar-te a prova. A la pàgina d'inici hi trobaràs un enllaç amb les bases.

    Et convido a publicar relats i poesies, allò que més et plagui, i a fer amics a la pàgina, els relataires som una família diversa i amb moltes mirades.

    Feliç navegació per la pàgina.

l´Autor

joanloam

1 Relats

3 Comentaris

195 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
https://freeblocjoan.blogspot.com/

Hola, em dic Joan i vaig néixer a la capital del Maresme una calorosa tarda de Sant Joan de fa ja un grapat d'anys.

Sempre m'han apassionat les lletres, per jugar-hi a formar mots i frases, però per coses de la vida sempre m'he dedicat als números.

Trobaré un forat a l'espai temps per escriure i llegir tot allò que ens vingui a bé de dir-nos.

Últims relats de l'autor