La crisi del dia

Un relat de: -

Avui tinc un mal dia. Tenia hora amb el metge a les onze i poc abans m'han trucat de l'Institut per dir-me que hi havia d'anar de seguida. He hagut de sortir corrent primer cap a un lloc, i després cap a l'altre, a peu, i les sabates m'han fet mal. Tot de pressa... i amb aquest dolor, merda! (Però perquè c... no m'he posat les bambes? Si sempre vaig amb bambes! Perquè m'he hagut de posar sabates just avui? ...Com? Per presumida? Jooo? I ara! Impossible!! Presumida jo?? No, si encara resultarà que és culpa meva...!)
Furiosa amb mi mateixa, al final he arribat al dispensari amb cara de pocs amics, per dir-ho fi.

I surt corrent un altre cop per arribar a casa i fer el dinar que a la una has de ser a la porta i no t'oblidis de passar per la llibreria que ja tenen el llibre i... i quin mal, redéu! I no poder parar a reposar! Aquest estrès ha acabat per alterar-me els nervis, i gairebé tremolo. Les maleïdes sabates m'han encetat dos dits.

Des que he arribat a casa, fa mitja hora, potser, amb l'humor per terra per la mala passada, he anat recordant que ahir al matí vaig estar a punt de trucar a algú amb qui tinc moltes ganes de parlar, i també em fa molta por de parlar, a parts iguals. Al final no ho vaig fer, i ara me'n penedeixo, i també me n'alegro de no haver-ho fet, a parts iguals. Però què burra que sóc.
M'acabo de llegir un relat que vaig escriure ja fa mesos i de poc que no l'envio, perquè és ben bé actual. Es titula "A la merda tot".

Total que, bo i adolorida, he de ser a un lloc a la una i encara haig de fer el dinar. I estic aquí escrivint tonteries... Un mal dia, ja ho he dit.

Comentaris

  • Enhorabona perque les teves crisis són[Ofensiu]
    Romy Ros | 02-12-2009 | Valoració: 10

    creatives a més no poder...Gràcies als entrebans d'un dia ens has donat un trocet de tu i ha fet un relat maravellós! Enhorabona!

  • Tinc comprovat...[Ofensiu]
    annah | 01-12-2009 | Valoració: 10

    que la millor manera de fer front a les crisis diàries i als entrevancs constsnts que se'ns presenten.... és escriure, el que sents, aquí i ara.... com ho has fet tu. I... sembla que els problemes es facin més petits!

    Gràcies per deixar-nos entrar al teu món!

    Una abraçada!

    Anna

  • Un retall de vida quotidiana...[Ofensiu]
    brins | 24-11-2009 | Valoració: 10

    explicat amb tanta gràcia i espontaneïtat que he escoltat, més que llegit, les teves paraules.

    Com n'és d'important portar un calçat ben còmode, oi?
    Felicitats pel relat, Rosella!

    Pilar

  • A vegades...[Ofensiu]
    AVERROIS | 23-11-2009 | Valoració: 10

    ...tan sols falta canviar el rol de les coses...perquè no dir "Carai quantes coses he fet avui" en lloc de dir "Avui he hagut de fet masses coses" El mal als peus t'ha fet adonar que..."has de llençat aquestes sabates" I també tot això t'ha donat l'excusa per poder fer un bon relat...què vols més? La vida és així encara que a vegades voldries dir..."A la merda tot" i al final esperes que demà sigui una mica millor que avui.

    Una abraçada.

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de -

-

73 Relats

288 Comentaris

72362 Lectures

Valoració de l'autor: 9.88

Biografia:
No hi ha volta enrere.
No puc deixar de sentir ara.
No sóc la mateixa,
estic creixent de nou...

(Vaig haver de fantasiejar
només per sobreviure).


Si algú vol contactar amb mi, pot fer-ho al e-mail:

derosella@gmail.com