La còlera de Déu

Un relat de: Antonio Mora Vergés

La còlera de Déu

HI havia un gran enrenou al cel, grup d'àngels aquí i allà comentaven l'enuig de Déu amb els homes, i cercaven l'experiència d'aquells que havien participat segles enrera, en la destrucció de Sodoma i Gomorra. [ Gènesi 18,16 a 19,29 ]

Segons les denominacions dels homes existia al Cel tota una nomenclatura, organitzada de forma piramidal, al cim Déu i a la base els Àngels, entremig categories o graus de comandament, que exercien els mateixos Àngels; en el text hebreu del Gènesi, és recull que Déu va crear l'home a imatge seva, i l'home ha pensat el Cel, justament amb la mateixa condició, a imatge humana; l'home s'han inventat la jerarquia , els escalafons, els comandaments i àdhuc els aparells anomenats de Justícia , no tant per emular a Déu, quan com mètode perfecte , per poder controlar , i així abusar d'ells sense límits, dels seus propis companys d'existència !.

Els àngels que havien participat en la destrucció de Sodoma i Gomorra , explicaven com havien fet desaparèixer les dues ciutats, amb sofre i foc, segons recollien els homes en la seva crònica; el sofre des de sempre l'han fet servir els humans per purificar, i és en aquest sentit que fan esment del sofre com un dels components que varen destruir Sodoma i Gomorra fins a la seva total anihilació ,tant és així ,que s'ha perdut la memòria del lloc on és trobaven les ciutats maleïdes. Explicaven també que havien comprovat per ells mateixos, abans de la destrucció les perversions i mentides en que vivien els habitants d'ambdues ciutats.

El bon Déu va convocar als àngels per a donar-los les següents instruccions : aneu a la terra, i per arreu, a tots els continents, per totes les nacions, per ciutats, viles i pobles, busqueu als justos i feu-me'n una relació !. La tasca era extremament senzilla, ja que tots els humans tenim un aura que - per a qui poc veure-la - diu clarament quina mena de persona és cadascú.

A Madrid van incloure a la relació de justos únicament a quinze persones !, cap d'elles per descomptat és dedicava a la política, ni militava en cap dels anomenats grans partits, a Barcelona únicament foren dotze els escollits, i per descomptat tampoc cap d'ells tenia relació amb l'activitat política. Ens àngels comentaven la foscor intensa de l'aura de la majoria dels polítics , això evidenciava clarament la extrema maldat i perversió d'aquestes persones. Paris. Berlín, Roma, Viena , Copenhaguen , Estolcom , Moscou , Pequin, Bangkok , Melbourne , Brasília , Bogotà, Mèxic, Miami, New York , Alberta , El Caire, Fez , Bagdad , Tel Aviv i Jerusalem , per citar-ne només unes quantes de les grans concentracions d'humans, donarien també xifres pírriques, entre cinc i vint-i-dos justos en el millor dels casos !.

De la lectura d'aquestes xifres, és desprenia amb claredat un fet, la humanitat estava corrompuda fins a la medul·la !. El bon Déu, com havia fet en el moment de crear la vida, es va prendre set dies per a decidir la resposta adequada.

La seva decisió inapel·lable va ser la de cridar de forma immediata als justos, que gaudeixen ja hores d'ara de la seva pau; quan a la resta d'humans - també, també a tu amic lector - ens deixa la porta oberta sempre que seguim les normes senzilles dels seus manaments, i respecte dels malvats els recorda l'actualitat de les seves malediccions, que tenen cal recordar-ho vigència eterna !
© Antonio Mora Vergés


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6917 Relats

1201 Comentaris

5455997 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com