La cançó del Puigdemont.

Un relat de: unicorn_gris
LA CANÇÓ DEL PUIGDEMONT.

Qui és el millor president del món?
Potser en Puigdemont.
Ell sempre feliç serà
i la independència ens donarà.

Visca en Puigdemont,
visca...
visca...
com a president sempre té raó!!

Per molt que el Llarena li vulgui emprenyar,
Europa el defensarà,
i algun dia valent i altiu,
li farà a Espanya la vora-viu.

Visca en Puigdemont,
visca...
visca...
aquest home mai sentirà cap por!!

Un home valent i amb sort
és en Puigdemont,
camina pel carrer a tot estrop,
mai l'abandona la sort!!

Visca en Puigdemont,
visca...
visca...
mai deixis de donar-li un vot!!
.
.
----------------------------------------------------------------------
T'ofereixo més continguts a: ca.lletra-perenne.wikia.com

Comentaris

  • VUGAR / ORIGINAL[Ofensiu]



    VULGAR:
    1. adj. PERTANYENT AL COMÚ DELS HOMES; NO PROPI DELS SELECTES, DELS MÉS INSTRUÏTS O REFINATS. Unicorn gris, negre, blanc o ROSaaa!... Gràcies per la teva floreta. Ara sé que sóc com tota cuca vivent... Llavors tu, si no ets vulgar vol dir que ets lo contrari i lo contrari de vulgar és ORIGINAL! Bé això ho han de dir els nostres col·legues relataires i llegidors. La tanda d'opinions és oberta, digueu-ne la vostra! , així riure'm una mica. S'alça "el teló´"! Nil.

  • Va per tu, Nil.[Ofensiu]
    unicorn_gris | 25-11-2018

    Hola Nil.

    No voldria ofendre sinó opinar, però crec que ets un provocador vulgar. No val la pena llegir els teus comentaris. No els tornaré a llegir o, si els llegeixo, no els comentaré gens. Passaré de tu. No vull enfadar-me per ningú ni tampoc per tu, xicot.

    Salut.

  • Bona tonada.[Ofensiu]

    Sí!, la teva cançó em pensar en aquesta que dius tu que corre per la xarxa, aquí rau la gràcia... En Puigdemont no m'agrada tant com en Mas, tot i que ho està fent bé, i a més ara vigila més la seva presència. En Mas era `per mi el nostre Kenedy català. En Jonqueras ni m'agrada com és físicament, ni com enraona. Quan s'adreça als a la gent sembla sembla que tracti amb babaus o nens de classe de primaria. A més per culpa d'ell les coses no avancen... Celebro que hagis compost a aquesta canço pel nostre president a l'exili, el bon rotllo sepre va bé. Salut! Nil.

  • No cal prendre-s'ho tant a la valenta!! El Puigdemont mai ha estat el meu president preferit.[Ofensiu]
    unicorn_gris | 23-11-2018

    Bé, Nil, al capdavall, si m'obligues a ser sincer (tot i que diuen que d'opinions n'hi ha de tots els colors) el Puigdemont no és pas el meu president preferit (no sé quin és, però el Puigdemont, ho dubto moltíssim).

    És que un cop vaig sentir una cançó sobre el Puigdemont i em va sembla que, per a fer unes rialles, per a divertir una mica, estaria bé. Exagerar no és ilegal. Però la cançó és irònica, no és realista... almenys, no pel que respecta al que opino jo realment.

    En Puigdemont em mereix molt de respecte, però en Jonqueras no me'n mereix menys... si puc opinar, encara que en Jonqueras mai hagi estat president de Catalunya.

    En fi, crec que cal seguir lluitant, gent.

    Espero que malgrat tot, us agradi la poesia.

    Salut i força al canut!! :-)

  • Obre els ulls![Ofensiu]

    Jo he estat sempre un admirador d'e Mas i en Puigdemont no em desagrada en comparança als altres candidats. Però arribar a dir que és el millor president del món és no veure-hi pas més enllà del nas. És com aquestes tribus primitives que adoren un tòtem o els nostres fanàtics religiosos que perden el sentit de la realitat reverenciant a Sa santedat el papa de Roma. Jo crec que ningú és millor que ningú. Competent si! i hàbil també. Però dir el president millor del món! Fa riure i tot! Si em diguessis que ta mare és la millor i la més guapa del món... ho entendria! Perquè el fet d'haver-te gestat i infantat ho és tot. Però un president? A Catalunya hi ha gent que ha donat la cara i la vida per Catalunya de forma altruista, sense cobrar un euro! Però amb els polítics no és el cas i refiatant!, doncs al capdavall s'ho cobren d'una manera o altra. Guaita en Pujol! guaita en Felipe Gonzalez, guaita el "Rey", etc... Unicorn Gris obre els ulls!

  • M'has fet somriure...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 22-11-2018 | Valoració: 10

    És així, un poema per a Puigdemont, que té molt bona interpretació, doncs té un humor agradable i és el millor del món...
    Bona cançó li has dedicat a Sr. Puigdemont.

    Una forta salutació...
    Rafael Molero Cruz
    Perla de Vellut

l´Autor

Foto de perfil de unicorn_gris

unicorn_gris

61 Relats

164 Comentaris

35981 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!