Impotència

Un relat de: senselletres
El professor ens ha deixat una hora per resoldre un problema, que determinarà si aproves el curs o si l’has de repetir. Llegeixo l’enunciat, no entenc res, torno a llegir, aquesta vegada més lentament, però res, el resultat és el mateix. M’he de calmar, estic massa nerviosa, noto com les pulsacions del cor se m’acceleren, prou, calma’t, has estudiat moltes hores per aquest moment, ets capaç de fer-ho. Per tercera vegada, em disposo a llegir l’enunciat, paraula per paraula, aquesta vegada entenc alguna cosa, menús mal, per algo es começa. Agafo el llapis, potser fer un esquema dels conceptes m’ajudarà a ordenar els meus pensaments. El llapis em rellisca, tinc les mans molt suades, de fet, tota jo estic amarada de suor, no me’n havia adonat fins ara, dec fer pudor de suat, no m’he pensat a posar desodorant.

M’eixugo les mans amb els pantalons i torno a agafar el llapis, m’he de concentrar, em disposo a escriure alguna cosa, però no sé el què. M’he tornat a quedar en blanc. Altre vegada torno a llegir l’enunciat, i aquest cop m’adono que no sé la resposta del que m’està demanant. Sento com els ulls se’m comencen a humitejar, tinc ganes de plorar, però no puc, no al mig de la classe.

Faig una ullada al meu voltant, tothom sembla estar concentrat i apunt de acabar el problema, això encara em neguiteja més, com pot ser que, després d’estudiar tant, no el sàpiga resoldre, que puc haver fet malament?. Miro el rellotge, falten 10 minuts perquè s’acabi el temps. Tot i els meus esforços noto com una llàgrima s’obre camí i aconsegueix sortir, immediatament me l’eixugo, no vull que ningú em vegi plorar. Torno a fer una ullada a la classe, i finalment, amb el cos tremolós m’aixeco i entrego el problema al professor, ell l’inspecciona i s’adona que no he escrit res, em mira amb cara de decepció, surto ràpidament de la classe, em tanco al lavabo i ploro

Comentaris

  • Quin neguit....[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 23-12-2022

    Quedar-se en blanc en aquestes situacions no és estrany, però el preu que es paga és car.

    Un relat molt ben redactat i amb intriga esperant quin serà el final.

    Cordialment.

    Rosa.

  • Això passa[Ofensiu]
    Prou bé | 23-12-2022

    Molts cops un estudiant viu una situació com aquesta i la frustració és immensa!
    He patit per la protagonista com si fos la meva néta!
    Has sabut transmetre molt bé el que volies expressar. Situació viscuda?
    Amb total cordialitat

  • En blanc[Ofensiu]
    Marina i punt | 22-12-2022

    Bon relat, has sabut transmetre el neguit i l'estrès de la situació. Vas llegint amb la intriga de saber si aconseguirà sortir-se'n o no.

    Salutacions

l´Autor

senselletres

2 Relats

4 Comentaris

382 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor