ii... T'ESTIMO

Un relat de: Magdeta_8

Saps amor? A vegades quan agafo una rallada de les meves em poso a pensar que no existeix en tot el mon sencer tal persona com tu...Una persona que des de el primer cop que la vaig veure sense conèixer-la va despertat aquell sentiment , el més perfecte que ha arribat a sentir el meu cor en 15 anys de vida, aquell sentiment tan especial, tan meravellós..Només un sentiment que una sola persona m'ha fet sentir... L'AMOR. És un sentiment tant profund que cada cop que et veig sento aquella alegria, aquella felicitat, aquella energia que em diu que ets el que sempre he somiat, que em fa sentir lo bonica que pot ser la vida estant només al teu costat...Seria difícil pensar en que hi ha una vida en que jo no hem trobi al teu costat, ets la meva inspiració, el meu verdader i únic amor, ets i seràs el mes important per mi avui, demà i sempre! Un dia vas arribar a la meva vida i vaig poder comprendre la bellesa del cel en la sinceritat de la teva mirada, vaig comprendre que sobren les paraules quan es tracta d'expressar els sentiments que guarda el cor. Si poguessis veure la meva Alma entendries que amb una vida no n'hi ha prou per demostrar-te quan t'estimo, vull fundir-me en la teva vida, en els teus somnis y en el teu cor perquè junts pugem mirar cap a la mateixa direcció, sota el mateix sostre, respirant el mateix aire, deixant enredera el camí ple d'obstacles que ja mai tornarà y volar tant amunt que el vent serà el testig de que el nostre amor no tindrà fi..
Estimar-te, en realitat, es un premi que no se ni si hem mereixo, almenys lluito per mereixe't, pero es un premi, un regal que qualsevol persona hauria de rebre, però que nomes jo tinc.
Gràcies per ser per mi, aquella persona que m'ajuda a seguir endavant, que hem fa veure les coses d'una manera fàcil, que m'ensenya que en aquest mon no tothom es com sembla ser, gràcies per deixar que t'estimi amb totes les meves forces, gràcies per mimar-me i fer-me sentir com una princesa quan estic am tu..Es per tot això que et necessito al meu costat, perquè al marxar tu, tot el que m'has ensenyat desapareixeria, perquè tu m'has ensenyat a escriure d'aquesta manera els meus sentiments, jo nomes ho expresso perquè estàs al meu costat per seguir-te estimant, perquè vull i desitjo que els dos caminem per els camins més bonics que té la vida, agafats de la mà, i si algun cop arribés la desesperació y hagués la necessitat de caminar sobre espines que es claven en lo mes profund de les nostres Almes, o amb les pedres que ens impedeixen arribar a la cima del nostre destí, seguiríem de la mà y encara amb mes forces seguiríem endavant, sense quedar-nos a meitat del camí...Mai ningú ma fet estar tant segura de tot el que faig, mai ningú m'ha fet estar tan segura de que he trobat a qui tant desitjava.. TU!
Tot això es queda curt per expressar tot el que sento.. però ja ho saps tot...
Mai magues imaginat que existís una persona tan meravellosa com tu.. i menys que la tingues al meu costat.. i et puc assegurar que aquest sentiment no canviarà perquè t'has fet imprescindible en la meva vida... Una vegada més et dono les gracies per tot, no canviïs mai Aitor ens erio... T'ESTIMO!
-80210, t'estimo moltíssim!

Comentaris

  • Un desplegament[Ofensiu]
    Shaudin Melgar-Foraster | 26-04-2010 | Valoració: 10

    molt bonic d'emoció, Magdeta. Estàs tan plena d'amor, d'entusiasme i de i felicitat que no em sorprendrà gens si tot d'una et poses a volar.
    Gràcies per compartir-ho amb nosaltres.
    Shaudin

l´Autor

Foto de perfil de Magdeta_8

Magdeta_8

2 Relats

3 Comentaris

1631 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Hola! Em dic Magda, vaig nèixer el 30 de Juliol del 1994, tinc 15 anys. Sempre estic passejant per aquesta pàgina i vaig decidir registrar-m'hi ja que m'agrada bastant escriure. Vull que em disculpeu per les faltes.. no soc gens bona en ortografía. Faig 4rt d'ESO , soc de Cambrils i m'agrada molt ballar. Les meves hores lliures les dedico a la dança amb una acadèmia de aquí al poble. Espero que els relats que pugui publicar us agradin. Gràcies!