IAIA CARME

Un relat de: Blanca Soler Codina
Records de la botiga, records de caminades, records de Nadals, records de rialles, records de tristesa, records d’infantesa,...

La teva empatia corria pels carrers, i la teva valentia il•luminava Balsareny, dia rere dia. Has deixat moltes espelmes enceses en el teu camí, que seguiran el seu destí. Una llarga vida has hagut de lluitar i molts obstacles has hagut de saltar, sola o acompanyada, però amb força per no ser derrotada. No era la teva hora ni el teu moment, després de 71 anys plens d’ un dens patiment, d’una ràbia impotent i d’un silenci prudent, ara havia arribat l’hora de ser feliç.

Els teus últims dies han estat llargs i complicats, el llit era el teu refugi i l’aire la teva salvació. La iaia Carme feia temps que havia marxat, sols quedava el seu cos hipnotitzat.

Ningú està educat per rebre la mort i ningú està preparat per acomiadar, quan arriba la mort.

Volem ser-hi en aquest dia assenyalat, obrir-te les portes d’un nou món i encaminar-te fins arribar a prop de les estrelles.

A arribat l’hora heroïna, sigues forta i deixa’t cuidar pels àngels coronats.

Comentaris

  • Hola Blanca![Ofensiu]
    Nonna_Carme | 17-02-2014

    Del teu relat en destaco tres frases:" La iaia Carme feia temps que havia marxat. Sols quedava el seu cos hipnotitzat". I "deixat cuidar pels àngels".
    M'agrada el teu estil d'una sensibilitat exquisida.
    Rep una abraçada de benvinguda a Relats.

  • Un bell comiat[Ofensiu]
    Joan Gausachs i Marí | 17-02-2014 | Valoració: 10

    Un bell comiat. Una descripció emotiva vers la persona que ens deixa, però, sobretot, un missatge d’amor, de tendresa de bons records... i, com no, d’esperança,
    Benvinguda a R.C.
    —Joan—

l´Autor

Blanca Soler Codina

1 Relats

2 Comentaris

541 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor