I encara ara, m'ho pregunto!

Un relat de: ORIOL

Passa el temps i encara m'ho pregunto. Cada dia m'ho pregunto més. I cada dia tinc la resposta més llunyana. Com és possible que una persona et conegui tan i tan? Per què saps el que penso abans que t'ho digui? Per què saps com em sento en cada moment si no estàs dins meu? D'on treus les forçes per ajudar-me tan i tan? Tan transparent sóc? Com és que en cada moment saps com fer-me viure aquell petit moment de felicitat tan important per mi?

Ets una autèntica caixa de sopreses que cada dia em fa més il·lusió obrir. Sempre saps com sorprendre'm. Ets exemple a seguir en moltes coses. Ets un record constant per mi quan no puc tenir-te aprop. Em fas créixer amb els teus consells, m'ajudes a ser millor. Valores les meves virtuts i m'ajudes a treballar les meves mancances. Formes part de la meva vida...i a dia d'avui, ja em queda clar que jo ja formo part de la teva.

I encara ara m'ho pregunto, per què no vam arribar a enamorar-nos ni a enamorar-te, encara ara gaudeixo de la teva amistat i em pregunto per què. Encara ara no he pogut deixar d'escriure sobre tu. Encara ara repeteixo silenciosament la pataula t'estimo. Encara ara m'intimides quan et veig. Encara ara ploro per a tu, encara ara somnio amb tu. Encara ara em sorprens quan em dius què vols no perdrem mai.Encara ara et dic que no he pogut oblidar-te.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

ORIOL

55 Relats

64 Comentaris

48997 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Vaig començar a escriure com a afició i ara s'ha convertit en una de les meves principals passions.
Escriure per mi ha estat la manera de transmetre tots aquells sentiments i totes aquelles sensacions que massa sovint no sabem fer arribar cara a cara.
Escriure és el meu petit tresor. Poca gent sap que el tinc, poca gent el coneix, poca gent l'ha llegit però ja des d'ara vull compartir-lo amb vosaltres que sé que m'entendreu. Aquesta és només la meva autèntica felicitat? I la vostra?
De petit, mon pare sempre em deia que el "llegir no et faci perdre l'escriure". Ara només puc dir que "l'escriure m'ha fet perdre el llegir" I me'n alegro que així sigui. Vaig néixer a Barcelona ciutat el febrer de 1974, i des de ben petitet. m'ha captivat el món de les lletres. Acostumo a escriure sobre vivències, pensaments i sensacions que porto en el meu cor.Voler veure el que escric, és voler coneixe'm. Deixar-se captivar per la tendresa d'una paraula és voler estimar. ORIOL
E-mail: oriol1202@gmail.com