Hola, em dic Gemma i m'han crescut els pits. Hola, em dic Paula i a mi també m'han crescut.

Un relat de: artífec

Holes! Em dic Gemma, tinc 15 anys. 1995.

Bones! Em dic Paula, tinc 15 anys. 2007.

_______________________________________________________

Gemma despertant-se: Merda, merda, merda! Cargu'm tot, cargu'm me avia cistellera i cargu'm el pare de Roma en boles! Un altre cop fotré tard al insti, sempre arribant tard els llocs! Va, va, va!! L'esmorzar? Ja baixo mare, prepara-me'l en paper de plata cullons que queden 5 minuts per la primera classe. No tranqui-la no diré més paraulotes. Despentinada? Si si si ja ho sé, que hi farem: vaig tard, qui no li agradi que no miri, apa siau. Si si si jo també t'estimo mare.


Paula despertant-se: Noooooooooooooooooo! Mare óstia et vaig dir que em despertessis una hora i mitja abans, amb una hora i quart no en tinc prou. Surt del bany ja mama! No tinc quasi temps, em tinc que vestir i maquillar. Mamaaaaaa has planxat el top rosa? Nooo? Bufff i ara que combinarà amb les arrecades? Bufff, va mama surt ja cullons, va, va, bufff, només encara em queda mitja hora per planxar-me i allisar-me el cabell que per cert, les puntes estan obertes, demà vaig amb Juanni, que m'ho arregli.

_______________________________________________________

Gemma al insti: Hola Marta, Bon dia. Anem a classe? Si, si anem-hi. Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, uix. M'acabo de mig entrebancar amb una pedra, la Marta no m'ajuda i s'està al cantó meu partint-se de riure, quasi pel terra, els altres estudiants giren el cap, somriuen i segueixen caminant cap a classe. Què si ho puc repetir cada dia això? Que et follin Marta: somric i em prometo anar més amb compte.

Paula al insti: Hola Jenny, Bon dia. A classe? Quin pal, va nem-hi. Aiiiiiiiiiiiiiiiiiii, uix. Merdaaaaaaaa, merda, merda, m'acabo d'entrebancar amb una puta pedra, quasi estic al terra, Qui haurà mirat? Que se'n haurà adonat? Merdaaa, merda, tothom al pati dirà que la Paula s'ha caigut avui, ho dirà absolutament tothom. Estàs bé? Si si si estic bé Jenny, i camino cap a classe amb el cap clot, sense mirar si algú m'està mirant, quina vergonya per déu!

_______________________________________________________

Gemma al pati: Per fi al pati, Què vaig fer aquest cap de setmana? Buaaaa quin riures, vàrem agafar tota la colla pessigolla i en un descampat ens vàrem fotre mitja Xibeca tots, d'amagatotis, i al cap d'una estona, passa el pare d'en Ramon amb el gos, i tots arranquem a córrer, menys ell que es queda parlant amb ell del temps, que fort!

Paula al pati: El finde? Buaaa va ser brutal! Vaig pillar una turca brutal, em van convidar a quatre vodques, me'ls vai fotre de cop, quina merda nena! A sobre, vaig pujar al podium més alt amb mini nena! Tots em miraven, em va tirar la canya un de Sant Quirze, vàrem acabar els sofàs…. Com és deia? Em sembla que Albert…

_______________________________________________________

Gemma calenta: Tu creus que si li demano per quedar al Jaume em dirà que si? Jo crec que em mirarà em cara rara i marxarà. No, no m'atreveixo, és que es tan maco, quin somriure, em té fregida. Que li demani ara? I què li dic?

- Hola Gemma!

- Hola Jaume…

- Com estem?

- Bé,… escolta, ehem, mmmmmm….hammmm….ii….mmm….qqqqquesta taaarda, vols nar a pendre una coca-cola a can sidru?

- Si, i tant!

Paula calenta: Eiii Jenny, has vist aquell tio, quin cul per déu, es diu Jan? Òstia el coneixes, passa el mòbil i el msn xata! Merci nena, te'n dec una!

- Jan, ets tu?

- Si, qui ets?

- La Paula, de 4art B.

- Osti si, se qui ets.

- Escolta vols quedar amb mi aquesta tarda?

- A on?

- A casa meva, on vols que quedem…

_______________________________________________________

Gemma arriba: Mare hola! Pare hola! Avui a la tarda vaig amb la Marta a fer deures… Fico la tele eh! Songoku genial, un dia de gran, vull ser com la Bulma, igual de decidida!

Paula arriba: Hola Mama! Mama treu els telenotícies i fica el digital, vull veure l'últim episodi de Mujeres Despesperadas.

_______________________________________________________

Gemma a casa, al mirall: Estic creixent, m'estan sortint uns pits com dues taronges, quina vergonya, i ara arriba el estiu. Li tinc que demanar a la mare que ma compri una talla de sostenidors més gran, aquests m'apreten.

Paula a casa, al mirall: Estic creixent, tinc uns pits com sempre havia somiat, així tots els tius me'ls miraran, li tinc que dir a la mare que ma passi pasta, haig d'anar al centre a comprar alguns tops per aquests estiu una mica més ajustats! Ara em faré una foto al mirall ensenyant l'escote i la penjaré el espai msn, quina enveja tindran tots, i totes.

_______________________________________________________

Gemma amb Jaume: Hola Jaume! Què, com va el futbol? Bé, me'n alegro, avui la profe de mates s'ha passat un huevo, ens ha posat dos pàgines per demà, si si es una malfullada! El nou cd de lax'n no el tinc, tu si?

Paula amb Jan: Jan, has portat preservatius?

_______________________________________________________

Gemma amb son: Mare, bona nit, fico una mica de Sau per dormir millor, d'acord… jo també t'estimo.

Paula amb son: Mare, deixa'm estar, no veus que és importantíssima aquesta conversa pel messenger? M'hi va la vida, no m'apaguis l'ordinador eh, És igual que siguin la una óstia, va 5 minuts més i vaig a dormir.

Comentaris

  • buenoooooo...[Ofensiu]
    AnNna | 22-10-2007

    a veureee.

    crec que està bastant exagerat. de fet, crec que un relat d'aquestes característiques és imposisble. vale, estàs comparant dues generacions diferents, però és que hi inclous massa temes que generalitzen el públic d'aquesta generació.,el tema música, el tema discoteca, el tema homes, no ho sé...

    la Paula és massa tonta i la Gemma és massa odiosa.

    i després... la forma no és la millor que pugui existir al món, però vaia...


    apali,
    un petó*

  • ole per la idea![Ofensiu]
    Leneta | 21-10-2007 | Valoració: 7

    jejeje molt divertit, i tant com si!
    Tot i que els meus 15 anys queden més a prop del 2007 i sóc més gemma que paula..

    I crec que segueixen havent-hi moltes gemmes, encara que siguin sovint l'exepció de la realitat..


    no se, m'agrada, si, un tema ben triat i ben portat..
    ^^

  • Merci[Ofensiu]
    artífec | 11-03-2007 | Valoració: 10

    Merci a tots per llegir, i comentar! gràcies!

  • molt bé[Ofensiu]
    plouifasol | 11-03-2007 | Valoració: 9

    has reflectit molt bé la situació en cada cas!

  • Molt bo![Ofensiu]
    Ligeia | 11-03-2007

    Has reflexat molt bé la gran diferència dels adolescents actuals amb els de la década anterior (només fa 10 anys!).
    Jo, que era una teen als 90, m'he identifcat, sobretot, amb "Bola de Drac".
    Molt aconseguit!

  • Jaja![Ofensiu]
    Mediterrani | 11-03-2007 | Valoració: 8

    Ei m'ha encantat! Jo som un al·lot (noi) de Menorca i aquí també han canviat molt ses coses. Tenc un amic que diu que som d'un altre temps, talvegada te raó. Fa poc que he entrat a RC, només he escrit un relat, si vols comentar-lo endavant. Segueix escrivint!

  • Diox![Ofensiu]
    diesi | 08-03-2007 | Valoració: 10

    Quina passada! Com canvien les coses en només 12 anys! Totalment d'acord amb tu... encara que no totes siguem com la Paula.

    b#NaT#b

Valoració mitja: 8.5