Historia d' amor

Un relat de: Adrii18
Un dia 18 de juny de 2009 va ser el dia més feliç de la meva vida, va ser el dia que vaig veure per primer cop la noia més bonica, mes simpàtica i mes dolça de l'univers.
Va venir a buscar una amiga seva i jo la vaig veure, em vaig quedar meravellat amb la seva dolçor, els seus ulls, el seu cabell, aquella cara que des d'aquell dia fins ara s'ha quedat al meu cor gravada. Va ser un amor a primera vista, l' ho dolent era que ella tenia xicot però no vaig perdre l'esperança de poder-la tenir al meu costat cada dia anar-la a buscar i veure-la.
Ara que la tinc el que més desitjo és casar-me amb ella i no perdre-la mai de la vida perquè sé que ella és la dona de la meva vida, és la noia que m'ha tret d' un camí dolent i m'ha dut per el camí bo.
Ella va fer, ha fet i farà que senti tot el que mai he sentit, que és l'AMOR.
Ella ha sigut el millor que m'ha pogut passar mai a la vida, amb ella a mi m'ha tocat la loteria, no la vull perdre per res del món, no la canvio per res ni per tot l'or del món.

Tot això és la meva història d' amor i d'aquí 4 dies fem 1 any i 4 mesos i juro que em casaré amb ella.

18'10'09 A^I Sempre.

Comentaris

  • M'agradaria...[Ofensiu]
    Marteta | 17-02-2011 | Valoració: 9

    ... que algú m'escrigués alguna cosa tan bonica com aquesta. Això si que ès amor de veritat, i com tu esper que el torobi.
    Molta sort amb el futur amb ella:)
    Una besada

  • Carai![Ofensiu]
    Pamela | 16-02-2011

    D'això se'n diu estar enamorat, sí senyor!

l´Autor

Adrii18

2 Relats

4 Comentaris

1469 Lectures

Valoració de l'autor: 7.00