El superheroi de l’ESO

Un relat de: Adrii18
Era un noi que va començar l’ESO al 2005. A primer i segon les coses no li van anar gens malament. Després a tercer les coses van anar molt malament: n'hi van quedar entre vuit i nou assignatures als tres trimestres i a final de curs, després de les recuperacions, li van quedar sis assignatures.
Va repetir tercer i les coses li anaven igual que el curs anterior, fins que va aconseguir sortir amb la noia més bonica de l'univers .
La noia l'ajudava en tot el que podia i més, però el noi era un gandul, quasi mai feia els deures, poques vegades estudiava, etc.
A final de curs li van quedar nou assignatures i la seva xicota va estar estudiant tota una setmana amb ell i ella no va estudiar les assignatures que havia de recuperar. Van arribar els exàmens i va recuperar sis de nou assignatures i va passar de curs amb tres assignatures pendents. La seva xicota tot i haver d’ajudar al seu xicot, no va estudiar gens ni mica les seves assignatures i n'hi van quedar tres. Per això va passar de curs amb les tres assignatures pendents.
A quart el primer trimestre al noi li han quedat set assignatures i tothom li diu que no aconseguirà el graduat, però ell vol callar les boques de la gent i vol fer empassar totes aquelles paraules que li han dit sobre el graduat.
I sabeu com les callarà?
Després d'haver estat expulsat un cop aquest curs, amb set assignatures suspeses i tot i essent molt difícil, les callarà amb el graduat a la butxaca i amb un treball digne per poder viure amb la seva xicota i tenir el nen que tant volen els dos.
S'HO TREURÀ!

Comentaris

  • Adriii[Ofensiu]
    Noeelia | 13-03-2011 | Valoració: 6

    si estudies aprooves :) a si que tu pooots!

  • xipuxiga[Ofensiu]
    Maarttaa | 13-03-2011 | Valoració: 6

    hahaha crec que si estudies aquets dos trimestres segurament aprovares moltes i aconseguiras el graduat, tu pots :)

l´Autor

Adrii18

2 Relats

4 Comentaris

1470 Lectures

Valoració de l'autor: 7.00