Hisenda, camí del Gòlgota

Un relat de: Antonio Mora Vergés

El Diari Expansión, en data 30.04.2.008, publica - tot i que parcialment - una Sentència del Tribunal Superior de Justícia del País València, en la que clarament es requereix d'aquest Òrgan de l'administració, el que en un estat de Dret, es demana a tothom, i que altrament han jurat per la seva consciència i honor fer en tot moment els funcionaris públics, complir i fer complir la llei.

Diu la Sentència que a banda de les famoses Declaracions Paral·leles, els funcionaris han d'acreditar [ a ells els pertoca provar-ho ], el que està malament en la Declaració dels Ciutadans.

Aquesta resolució en la que el concepte indefensió, per definir la situació dels contribuents espanyols, és una constant repetida una i altra vegada, posa al descobert la nafra paorosa d'aquest mal anomenat servei públic. Prevalent-se de la seva privilegiada situació han forçat, una i mil vegades de forma conscient i voluntària resolucions injustes.

La publicació arribarà a la taula del Fiscal Anticorrupció, i tothom està a l'espera de les actuacions que pot emprendre.

El Defensor del Pueblo del Reino de Espanya, bàsicament per desconfiança quan a l'organisme ad-hoc d'hisenda; el Consejo Para la Defensa del Contribuyente, te també molts i molts tràmits pendents, estem tot just al inici d'aquest llarg camí del Gòlgota, on esperem veure penjats en creu, no pas a l'òrgan [A.E.A.T], sinó clarament als "organistes" que n'han fet en perjudici de tots un us pervers.

En defensa particularment dels contribuents catalans, esperàvem, esperem i val a dir-ho comencem a desesperar, que des del Parlament de Catalunya, es constitueixi una Comissió d'investigació. Agrairé que vulgueu trametre e.mails a la Mesa i als Diputats en aquest sentit.

Insistir només en que també davant d'hisenda, malgrat ser catalans, teniu els mateixos drets que la Constitució Espanyola de 1.978 reconeix als espanyols presumpció d'innocència, igualtat davant la llei, obligació de contribuir d'acord amb la vostra capacitat econòmica ,..... i per damunt de tot, el dret a exigir justament que també per nosaltres es faci complir la llei.

© Antonio Mora Vergés

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6917 Relats

1201 Comentaris

5458073 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com