Hi ha persones que et criden l'atenció per com són. I saps que sempre ho faran

Un relat de: Del Maestrat
Pegues una ullada al món i veus molta gent, moltes persones. Les veus vivint les seues vides, amb el seu dia a dia, les seues persones estimades, les seues il·lusions, els seus moments especials, els seus problemes, els seus patiments.

Estan aquells que no has conegut mai. Aquells que formen part de la teua vida. Aquells que han deixat de fer-ho...

I entre ells, veus molta gent que no et diu res, que les seues vides passen… i han passat. Persones que no coneixes, ni sents necessitat per fer-ho. Persones que coneixes, però que saps que tot hagués estat igual sense elles. Persones que han marxat, i no t’importa el més mínim. Altres que els tres casos: són persones que no estaven, que un dia arriben i un altre t’adones que ja no hi són... i tot és absolutament igual.

Però hi ha persones que no passen de llarg. Algú que des d’un primer moment, abans de conèixer, vas saber que era especial, diferent. O algú amb qui tens una relació peculiar i única... o saps que la tindries. O algú que saps que, encara que ja no estiga, no haurà sigut un més. Potser algú que haja estat les tres coses.

Pegues una ullada al món, a la gent del teu alrededor i també a la gent que no coneixes… i veus gent insustancial, simplement gent. Però hi ha algunes persones que et criden l'atenció per com són. I saps que sempre ho faran.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer