Heptameró (IV)

Un relat de: sants78

A la fi va quedar endarrera la Jonquera, les tanques i els cotxes de policia. Les pors i les incerteses potser s'atenuaven, però no era tan fàcil abandonar-les, i era molt conscient que les portaria amb la seva petita motxilla per molt de temps.

Es feia estrany creuar fronteres, els paissatges continuaven sense cap canvi, però els homes els havien tallat amb ridícules lineas, lineas per aillar els rics dels pobres.

Arribava a França amagat, en un camió de mercaderia i això li feia pensar que en el fons, per als europeus, no era més que això, una mercaderia.

I en aquell moment va recordar la darrera frontera que havia creuat, al mar. Pels seus records, com imatges boiroses, va passar el vent, el fred, la sal i els companys perduts. Però també va recordar un somni estrany, sobre un tauró que explicava contes i sobre un descobridor que descobria terres desconegudes sense trepitjar-les, un bonic somni enmig del malsón en que va despertar a la platja de sorres blanques que es deia Getares.

I allà, amagat dins d'un camió que seguia en direcció als suburbis de París per abocar la seva mercaderia, es va adormir i va començar a somiar.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de sants78

sants78

704 Relats

508 Comentaris

487982 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Colpejar un cop i un altre
fins trencar els vidres de la REALITAT.


agusgiralt@yahoo.es

[http://www.alliberantpoemes.blogspot.com]
[http://www.memoriadesants.blogspot.com]
[http://www.memoriadelpoblenou.blogspot.com]
[http://www.diesderauxa.blogspot.com]
[http://www.fotolog.com/psico2012]