Haiku

Un relat de: maria bonafont giménez


El sol penetra

per un estrip de núvols...

Cus el nou dia!

Comentaris

  • I si vols...[Ofensiu]
    rnbonet | 18-11-2013

    ...embasta i repunta blau i blanc en tendres hores de migdiada.

    Salut i rebolica!

  • Bonic[Ofensiu]
    Atlantis | 18-11-2013

    L'estrip i el sol

    Abraçada