HABITACIÓ 313

Un relat de: Un Home Nu
Ella va rebre un sobre bo de paper gruixut amb el seu nom escrit en lletra impresa. El va obrir i només contenia la targeta d’obertura d’una habitació d’hotel. L’habitació 313 d’un hotel al barri de negocis de la ciutat. Just a l’altre punta d’on ella es trobava.

A l’hora de plegar va recollir amb calma les seves coses, va posar-se la jaqueta vermella i abans de sortir de l’oficina va aturar-se al lavabo. Va mirar-se al mirall, va repassar-se el maquillatge i va aixecar-se un punt la faldilla per comprovar que la roba interior d’encaix estava en perfectes condicions. Blanca, amb puntes i mitges conjuntades. Va ser un regal d’ell.

Va sortir al carrer i va demanar un taxi. Va indicar el nom de l’hotel al conductor i aquest va arrencar sense més preguntes. Pel camí pensava en ell. L’hotel no era l’habitual i, pel que es veia a la targeta, tenia un aire elegant i modern. Segur que passarien una tarda diferent. Un amant que evita la rutina, per això em té tan atrapada, pels seus detalls dins i fora del llit.

En arribar a la destinació va pagar el taxista i va poder comprovar que es tractava d’un bon hotel. Molt elegant, modern i amb una decoració en tons negres, blau marí i blanc. Es va dirigir a l’ascensor i va pujar fins la tercera planta. L’habitació 313 quedava cap a mà esquerra.

Va passar la targeta al pany i la porta es va obrir immediatament. L’habitació era gran, amb dos ambients, una zona confortable amb sofàs molt bonics de color clar, una tauleta a conjunt i un escriptori per treballar. En l’altra zona amb un llit gran amb llençols del color corporatiu de l’hotel. El bany era prop del llit i a l’altra banda grans finestrals amb molt de vidre i unes cortines elegants que deixaven entrar la llum càlida de la tarda a tota l’estança.

No hi havia ningú a l’habitació. Només un altre sobre amb el seu nom imprès, exactament igual que el primer sobre la tauleta central. En obrir-lo va comprovar que en paper gruixut hi havia una breu nota també en lletra impresa: “Estimada, m’agradaria que et despullessis del tot, i m’esperessis asseguda al sofà. Això si, et demanaré un petit detall, vull que obris el calaix de l’escriptori, agafis el mocador de seda negra que hi he deixat i et tapis els ulls. Sota cap concepte et treguis la bena dels ulls. Segur que ho gaudiràs”.

Lentament va anar fins a l’escriptori per comprovar el calaix. El va obrir i en va extreure un mocador de seda molt elegant d’un negre intens. El joc la va sorprendre. No era habitual però al mateix temps l’excitava que ell li demanés una cosa especial. Així, lentament es va anar traient la roba. La jaqueta, la brusa, la faldilla,... Quan estava en roba interior va dubtar un moment però la carta era molt clara; calia que es despulles totalment. Nua, amb el seu cos banyat per la llum de la tarda que entrava per la finestra va acostar-se al sofà, es va asseure i es va lligar el mocador als ulls.

La sensació del pas del temps amb els ulls embenats és molt confusa. No està segura de si han passat cinc minuts, un quart d’hora o potser més però de cop i volta se sent l’obertura de la porta. Ella diu: “Ets tú?” i ell simplement respon un suau “Sssshhh...”

Sent les passes que s’acosten al sofà. La situació l’està excitant molt més del que havia imaginat. Està exposada i en una situació vulnerable, però el que més l’excita és la confiança que sent perquè sap que està en bones mans i que ell, com cada vegada, provocarà en ella el més gran dels plaers. Sent com les seves mans indiquen suaument que es posi dreta tocant-la breument i ella accedeix ràpidament. La següent indicació, agafant-la per l’espatlla, és clara. Vol que s’ajupi, així que ella es posa de genolls. Ell li agafa les mans per darrera l’esquena i nota com amb un mocador de les mateixes característiques del que li tapa els ulls li nua amb força els canells. La sensació de submissió és aclaparadora però sorprenentment extremadament excitant en ella.

En aquest moment sent com ell es comença a despullar. És molt curiós com la pèrdua d’un sentit, encara que sigui només per una curta estona, pot desenvolupar tots els altres. El tacte, quan ell l’ha tocat lleument i ara l’oïda per interpretar el que està passant i no veu. Sent com la roba d’ell cau suaument sobre la moqueta. “Que serà el següent” pensa ella.

El següent soroll li costa molt més de desxifrar. És un soroll molt subtil, orgànic, no el reconeix fàcilment però quan sent un petit esbufec d’ell el recorda perfectament: s’està masturbant. L’imagina amb la mà a la seva cigala i mirant-la fixament allà davant seu. Ell la veu nua, lligada i vulnerable i ràpidament aconsegueix una erecció considerable. I segueix acariciant-se. Pelant-se-la lentament però d’una forma molt intensa. Els petits esbufecs han passat a ser gemecs de paler continguts però molt clars. Se l’està pelant cada cop amb més intensitat. Ella, de mans lligada, nota com el seu cos reacciona a l’excitació. Els mugrons erectes, el seu sexe humit, el seu cor bategant ràpid però no pot fer res més que escoltar el seu amant. Aquesta limitació encara l’excita més i més. Nota com unes gotes de flux li corren cuixes avall i sap que té el cony amarat, totalment humit. Està terriblement excitada. I torna a pensar “Què té pensat fer-me!” i decideix suplicar-li: “El que tinguis pensat, fes-mo ja!”. Ell li torna a respondre fent-la callar sense paraules.

Acte seguit sent passes i com ell es va acostant. El soroll continu de la seva palla no deixa de sonar rítmic i embriagador. Ell es molt a prop seu, pot sentir la seva olor i interpreta pel que sent que ell també està absolutament calent. Ell està molt a prop, a tocar d’ella, però lligada i sense veure-hi no pot engrapar-lo per tenir-lo. Ell molt i molt suaument col·loca la punta de la seva polla sobre els llavis d’ella. Molt i molt a prop però molt i molt lleument. Ella no té altra element per aconseguir-la que treure la llengua i notar el gust inconfusible d’una polla que ha començat a lubricar. Ell s’aparta, i ella sent com intensifica el vaivé de la seva mà sobre la cigala totalment dreta. Ell ara ja gemega contínuament i pel que sent se l’està pelant amb una intensitat molt alta. El cor d’ella bombeja a tota revolució i se sent més calenta que mai. És la situació més excitant que ha viscut a la seva vida. De cop i volta sent com ell s’acosta, fa un crit contingut i llarg i nota sobre els seus pits una correguda llarga, calenta i humida. La sensació del semen calent sobre els seus pits regalimant pels mugrons provoca en ella una cosa molt semblant a un orgasme. “És impossible” pensa, doncs ni ell l’ha tocat pràcticament en cap moment ni ella ha pogut, malgrat se’n mor de ganes, fer res per saciar el seu desig.

“Què faràs ara” li suplica ella mentre sent com ell s’allunya en direcció a al llit. Sent com obre la porta del lavabo, engega l’aixeta i es neteja. Torna cap a ella, i lentament es vesteix on havia deixat caure la roba quan ha arribat. “On vas!” suplica ella, “No em deixis així cabró!” “Diga’m alguna cosa per Déu que estic calenta com una gossa!!” Ella està desesperadament calenta i suplica que la folli, que li faci el que vulgui però que no la deixi així. Ràpidament, mentre ella decideix que el joc s’ha acabat i s’intenta treure el mocador dels canells i el dels ulls, sent la porta i com ell surt de l’habitació.

El nus no era tan fort com semblava i aconsegueix desfer-se’n en poca estona. Es desfà la bena dels ulls i veu com s’ha fet fosc mentre ella estava lligada. L’habitació torna a estar buida. La seva roba és on ella l’ha deixat. L’únic rastre d’ell és el semen que té sobre els pits i que li ha anat regalimant per tot el cos fins a terra on ha deixat diverses taques a la moqueta.

De cop ella s’adona de com d’excitant ha estat tot el que acaba de passar en aquella habitació i mentre hi pensa s’apropa al llit. S’hi asseu per després deixar-se caure enrere. Les seves mans, ara ja lliures, repassen la correguda encara humida i quasi sense adonar-se’n comença a masturbar-se amb l’altre mà. Llepa i assaboreix el semen d’ell mentre es masturba al llit totalment excitada. L’orgasme no tarda en arribar i la sacseja en convulsions plaents i repetides que contrauen el seu cos i la porten fins a l’èxtasi.

Al cap d’una estona, després de dutxar-se tranquil·lament i vestir-se altre cop, agafa el mòbil per escriure-li un missatge a ell a través del xat que utilitzen d’amagat de les seves parelles. Quan desbloqueja el mòbil veu un missatge del seu marit: “Espero que hagis gaudit del petit joc d’avui. Feliç aniversari de casats”.

Un calfred recorre el seu cos i de cop tot el que ha passat encaixa a la perfecció.

Comentaris

  • Excel·lent![Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 14-12-2018 | Valoració: 10

    Em plau molt d'ésser jo el primer a comentar el teu magnífic relat. Si! Perquè ja no és pas que em bassi a que està molt ben narrat tot el relat en si, sinó també a la intriga i desenllaç super original a la qual m'has tingut enganxat mentre el llegia. Perquè malgrat les explicacions i els detalls que conté el relat, mai m'hagués imaginat que al final era el seu marit el que estava darrere de tota aquesta posta punt a l'habitació 313. Mira... si jo fos cineasta, ara mateix et proposaria fer, amb el teu relat, una bona pel·lícula. Salut, Nil.

l´Autor

Un Home Nu

5 Relats

3 Comentaris

4536 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00