Somiar despert

Un relat de: Un Home Nu
Em passa parat al semàfor o esperant a la cua de la fleca, passejant pel parc o fent esport al gimnàs. De cop i volta, entre pensaments diversos, apareix davant meu una dona que destaca per sobre de tota la meva dispersió mental. A vegades captiva tota la meva atenció la seva cara de nina, o el color dels seus cabells, els seus llavis molsuts o, siguem sincers, la grandiositat - no només de quantitat - dels seus pits o la perfecció del seu cul.

Acte seguit el meu cap ja no es pot aturar. Imagino que sota la roba aparentment normal porta la seva millor roba interior. Un conjunt de color malva amb un repunt exquisit amb porta lligues de fantasia. La imagino a la penombra d'un hotel paradisíac asseguda en una cadira de vímet amb aquesta mateixa roba interior i una copa enorme de vi negre a la mà.

Em mira amb desig i sense dir-me ni una paraula se que en té tantes ganes com jo. Jo evidentment vesteixo un vestit elegant i em descordo la camisa mentre m'hi acosto. Ella simplement desfà amb un gest subtil la tira del porta lligues.

Ara, de cop i volta, tot es precipita. Ella em besa el coll i em descorda els pantalons mentre jo m'afanyo a repassar el seu cul amb les meves mans. El subjecto amb força i d'una revolada aixeco el seu cos i el llenço amb fermesa sobre el llit. M'aboco entre les seves cuixes i procedeixo a repassar amb detall el seu sexe deliciós.

Gairebé sento la olor i ja noto el gust a la punta de la meva llengua quan sense cap tipus de sensibilitat una botzinada terrible em desperta del meu somni i em fa adonar que he de tornar a la terra, posar la primera i avançar abans no es torni a posar vermell el semàfor.

Jo segueixo el meu gris camí i ella marxa vorera avall. Això si, abans de perdre-la de vista m'adono que la tira del seu sostenidor és de color malva.

@moltgust
http://ambmoltgust.blogspot.com

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Un Home Nu

5 Relats

3 Comentaris

4528 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00