Ha baixat un àngel.

Un relat de: ivax73

Has aparegut amb un vestidet estampat i cenyit al cos tan ben fet que tens i amb pantis de color fúcsia, com sempre trencant motlles.
No he pensat en sexe durant tot el dinar i aquestes tres hores m'han volat com si fos un instant. Acompanyat per un àngel.
Al cotxe he començat a reviure sensacions del passat, m'has dit que et caldria un massatge i jo te l'hauria fet. I tant que te l'hauria fet!!
Era tan senzill com, baixar-te la cremallera del vestit i descobrir la teva preciosa espatlla, apartar els tirants del sostenidor i posar les meves mans tèbies a sobre del teu cos suau com la seda.
En el lloc adequat et trauria el vestit sencer i boca avall deixaria el teu pit al descobert, pujaria a sobre de les teves cames i amb una mica d'oli deixaria relliscar les meves mans per tota la teva esquena, recorreria cada centímetre del teu tors seminu amb la llengua, mentre les mans es dediquen a treure't els pantis, per deixar-te només amb un dels teus inoblidables "tangas" que tan boig m'han tornat sempre.
Asseguda ja entre les meves cames, amb la teva esquena tocant el meu pit, pell amb pell les meves mans acariciarien el teu pit mentre et marco les meves dents en el teu coll, amb suavitat però amb decisió.
La ma esquerra aniria amunt, fins arribar a la barbeta, fent una lleugera pressió enredera, mentre la dreta comença a tirar avall fins a trobar l'elàstic de la teva roba interior, lentament colaria els dits entre les teves cames obertes i lleugerament doblegades.
Batecs sincronitzats pel desig...... química desenfrenada de plaer....... fluïts corporals de fúria i passió...... Orgasme tendre i dolç.
Participativa com sempre no obviaries la meva evident erecció, la temperatura del meu cos cada vegada mes alarmant, prendries les regnes de la situació pujant a sobre meu, cara a cara, amb les teves mans a sobre del meu pit i començaries a bellugar-te d'aquella manera que et fa ser única en el mon.
Plaer..... química..... química..... i mes química ens ennuvolaria els cervells, desconnectant-nos la consciència, gemecs..... suor..... mirades còmplices......
Canvi de postura, no voldria que s'acabés tan aviat.
Agenollats, jo darrera teu, t'agafaria les mans inclinant-te un mica endavant i et penetraria poc a poc, unint els nostres fluïts, relliscant amb fermesa pel teu sexe, amb moviments compaginats al so de les teves respiracions, tensaria els teus braços cada impuls de la meva cadera, intensificant el cop al ritme dels teus sospirs, accelerant el mateix a la reacció de la teva pell eriçant-se cada cop mes.
Tensió........ impuls........ tensió.... impuls.... tensió.. impuls.. descontrols... gemecs, sospirs i expressió compassada de dos cossos encadellats posseïts per la química del plaer. Orgasme amb instint animal!!!!
Una sola llàgrima em cauria del ulls al deixar-te a casa, per sopar amb la teva parella.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de ivax73

ivax73

5 Relats

5 Comentaris

4709 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00