"Gran Hermano" es va lluir

Un relat de: Cavaller de Moncaira

Bé ningú m'havia demanat la meva opinió sobre el tema; però no deien - no diuen - que hi ha democracia i que un dels seus pilars fonamentals és la llibertat d'expressió? Doncs referit al programa televisiu de Tele 5 "Gran Hermano" i concretament al cas d'aquesta al·lota Mónica Ruiz, de la barriada de Son Gotleu, el meu parer era que creia - crec- totalment hipócrita el fet de censurar - i més encara satanitzar - tal programa, quan bona part dels espectadors hi recercaven (hi recerquen) la morbositat del que ja es presuposa.

Aquell, o aquella, que no li agrada "Gran Hermano" no ha de fer res més que mirar un altre programma o tancar la tele.

Aixi m'expressava negre damunt blanc, un quinze de juny de l'any 2000, a la secció de "Cartas al Director" del diari "Ultima Hora" de Palma de Mallorca.

I seguia dient allà mateix que pensava - i seguesc pensant - que al cas de na Mònica Ruiz, tant el club alacanti on diuen que treballà aixi com la revista " Interviu" i no diguem la direcció del programa "Gran Hermano" es van lluir de valent.

A na Mónica Ruiz no la coneixia i tampoc encara la conec. Ho aclaria per allò d'algun "espabil-lat"- il-luminat i malpensat a la vegada me desduís que era potser un dels seus "clients". I deixava molt clar que el que aquesta al·lota hagués fet o no de" prostituta" no importava a ningú i manco encara ens donava (ni ens dóna) el dret d'apuntar-la, amb el dit, com si tengués ronya!

Comentaris

 • Et donc la raó.[Ofensiu]
  Unicorn Gris | 06-12-2006

  Crec que el "morbo" de Gran Hermano bastants cops és intolerable.

  Jo no segueixo mai aquests programes. Mai ho he fet pas. Apart que no m'agraden (és a dir, que no em diverteixen pas lúdicament), els trobo moralment una mica deplorables.

  Tot són gustos...

  Això sí: Operación Triumfo, tot i que tampoc m'agrada i tampoc el segueixo com a programa, almenys moralment em sembla bastant menys criticable.

  Salut, Moncaira, amic meu!! A veure quan et veig per La Stoa!!! Passa't a visitar els nous fòrums!!

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda:

l´Autor

Foto de perfil de Cavaller de Moncaira

Cavaller de Moncaira

220 Relats

335 Comentaris

184206 Lectures

Valoració de l'autor: 9.02

Biografia:
Vaig neixer a França on els meus pares havien emigrat i quan tenia tretze anys venguérem a Mallorca d'on procedeix tota la meva nissaga.
A l'hora d'ara ja he passat la setentena d'anys. Per sang, adopció i sobretot convicció em consider mallorqui de socarrel i pet tant de llengua i cultura catalana i ho defensaré sempre. Ho he defensat al setmanari "Sóller" on ja col-laborava de petit visquent el seu fundador JOAN MARQUÉS ARBONA !Pinoi" - d'això han passat ja cinquanta anys. (Ho recordo per si acàs hi ha qui no ho sap o intencionadament ho hagués oblidat) També aquesta ha sigut la meva positura a la "VEU DE SÓLLER) i ja no diguem al quinzenal "L'ESTEL DE MALLORCA" que dirigeix i edita un entusiaste patriota del catalanisme que fuma en pipa com el santjoaner i ex-conserje de nit de l'hotel " Bahía Grande" nomenat Mateu Joan i Florit.
Ah que quedi clar que no sóc ni anti francés ni anti espanyol però sí anti centralista i anti jacobi.