Gràcies (per ser)

Un relat de: bruixeta365
A tots vosaltres, que escriviu i que llegiu.
I a la meva última gran troballa, aquesta web de Relats en català, que m'ha donat les ales que em faltaven per publicar els meus pensaments. Gràcies per ser, gràcies per donar peu a que una bruixeta tímida, impulsiva, senzilla i sensible agafi coratge per dir, per sentir, per expresar en públic (encara que sigui des de l'anonimat).
Mil gràcies Relats en català, reitero, en català.
Gràcies A.M.P. pel teu meu primer comentari, per la força que em va transmetre.
I també a tu A.d.F. per les teves paraules (i per compartir l'amor i l'enyorança per la nostra estimada Tarragona).
Gràcies als propers, d'haver-n'hi.
A tu M., gràcies per animar-me a escriure, sense les teves agraïdes valoracions, de ben segur ara no tindria la mirada perduda i un boli a la mà. Una abraçada.
I perquè no... gràcies al Nadal, per encomanar-me tanta tonteria. I a tothom que escriu, perquè sens dubte crec que és una gran teràpia... Caminaríem molt millor pels nostres universos personals si tots nosaltres féssim més ús de la paraula escrita, que reflexiona i que aquieta.
En fi, aquesta bleda assolellada desitja que passeu un bon Nadal!!

Comentaris

  • Bon Nadal[Ofensiu]
    EMBOIRAT | 30-12-2014

    Bon Nadal Bruixeta:

    A mi també m'ha fet un servei similar aquesta pàgina web. Es fresca i variada i dona ales a aquests lectors anònims que també som petits escriptors. Una eina a l'abast del qui la vulgui fer servir.

    Que vagi bé l'entrada d'any i molta sort

  • Alguna part màgica tindrà...[Ofensiu]
    Mena Guiga | 27-12-2014

    ...Relats en Català, perquè sempre resulta ser MÉS del que s'espera.
    S'hi aprèn i no només a escriure.
    I si passes pel fòrum...no et dic res!!!!!


    Sembla, pel relat de la dona que deixa a un home, joves, com si hi hagués força de 'propi'. Si és així, Déu n'hi do! Deixar el desig requereix molta força i deixar passar el temps, no és gens fàcil.

    Bé, bruixeta365 (tots els dies de l'any, imagino), no deixis d'escriure, vomita, envola alegries i tristors i que l'ànima quedi ben distesa. I t'ho diu una bruixa de rierol, un dles meus 'jo' de tants i tants que cadascú té en la suma que el confereix/va conferint.


    Mena