Generació perduda.

Un relat de: Mnemòsine
Generació covarda, generació feixista, de mala gent, d'incultura, generació perduda. Ens rebutgen, no ens volen, ens odien. Però mai ens voldran deixar fugir. Ja no és perquè els importi. És simplement qüestió d'orgull , de no donar a torçar el braç. És qüestió de superioritat, de qui aguanta més, de qui té el poder. És qüestió de satisfacció. Són feliços oprimint? Són feliços censurant? Desinformant? Si, ells són feliços enganyant. És simplement ràbia a que els callem les boques amb veres que fins i tot a ells els fan mal, se'n tapen les orelles per no escoltar, però els records mai no s'oblidaran.

Nosaltres vivim amb la ment oberta, lluitant pel que ens pertany. Ells viuen de cerveses, de mirar Tele 5, asseguts al sofà. Tant els hi agrada aquesta generació, que calla i no replica. Que fàcil és governar amb aquesta societat. Per això només quedem nosaltres, agafa l'estelada i surt al carrer. Estima la terra, estima la llengua i mai no canvis per ells.

Comentaris

  • molt bé marina...[Ofensiu]
    joandemataro | 27-11-2011 | Valoració: 10

    tens tot el dret de queixar-te perquè a més tens raó, i jo sóc un d'aquests que forma part d'aquesta generació covarda, et demano perdó per la part que em toca però també et dic que ara sou vosaltres els joves els que heu de lluitar pel que voleu, vosaltres que teniu força i us vull la sang...

    una abraçada ben cordial
    joan