Futur altern

Un relat de: Hecate33
FUTUR ALTERN

Alterna 1 –
Tinc 20 anys i em dic Ismael. El meu pare va triar el meu nom d’una novel.la que parlava de balenes. No sé què són les balenes, ni els peixos, ni els cavalls. A tota la Terra només hi viu una espècie animal: l’Home. Som 70 billons de persones i ens devorem els uns als altres. Aviat serà el meu torn de servir d'aliment. La mare va viure fins els quaranta anys, una supervivent. Va tenir 14 fills, en matarem 10 per a alimentar-nos-en. Jo en sóc el gran, el primogènit, l’únic que podia viure mentre hi hagués quelcom per a menjar. Ahir ens tornaren a atacar els veïns i les nostres defenses cediren. Avui em menjaran.
Alterna 2 –
Tinc 30 anys i em dic Ismael. Cada dia tots els ciutadans de nivell G repetim les mateixes rutines. Llevar-nos i anar a treballar fins el migdia. No parlar amb els companys de feina. No mirar-los. Menjar tot el que ens donen i tornar al cubicle. No sortir-ne sota pena de mort. Triar què veure a la pantalla i dormir fins l'endemà. Avui dos guàrdies m’esperàven al meu cubicle. Sé el que vol dir, que s’ha acabat el meu temps.
Alterna 3 –
Tinc 50 anys i em dic Ismael. No he tinc fills i però hi ha un menut portarà el meu nom quan jo em mori. Som família els que vivim sota el mateix sostre: tres avis, vuit solters, sis parelles i un munt de galifardeus. Aquesta és la nit del meu comiat, farem un gran festa i rodejat dels que m’estimen em suïcidaré com marca la llei.

Comentaris

  • betixeli | 15-03-2014

    Pobre senyor Melville si aixequés el cap i descobrís el futur que li has augurat al seu alter ego...esgarrifosament ben descrit!