Foscor 1

Un relat de: Paradise

I dins a tot, trobem que no hi ha maldat, sinó un sentiment no reconegut que s'intenta ofegar amb una dosi insalubre d'alcohol i unes ganes de plorar que no les aguanta ningú.
Impossible el creixement d'aquesta forma, cal doncs replantejar el sistema, de tal forma que no sigui una continuació del mateix. És a dir de la mateixa merda i del mateix puto peix que es mossega la cua.

Comentaris

  • Foscor...[Ofensiu]
    RainBow_CoLouRs | 01-09-2005 | Valoració: 10

    Si.. ben be es podria anomenar aixi, pero jo crec que seria més aviat un..cercle viciós...
    perque es sempre el mateix, et trobes trist, sents que tot es negre al teu voltan, i com sempre, la majoria de gent creu que l'alcohol o les drogues, els hi treuran els problemes, pero no és aixi, obliden tot durant una o dues hores pero despres tornen a tenir tot el nuvol negre al damunt.
    com jo diria, curt i precís.
    Si, amb molt poques paraules has sabut descriure aixo a que tu anomenes foscor.
    Et seguire llegint.
    Petons!*

  • el teu comentari, un dels més macos que m'han fet mai[Ofensiu]
    Tiamat | 17-06-2005

    La núvia caminava amb la mà estesa endavant, com si caminés a les palpentes; però no era pas per això, que caminava amb la mà estesa. Només era per no topar de cares amb el que se li posés al davant. Caminava en línia recta sempre que podia, rígida en les seves cabòries. I, de cop, d'un encreuament, en va sortir una empenta suau i dolça i fascinant, que va fer-la trontollar, i ara ha perdut el fil del que estava pensant, i té por d'abaixar la mà i agafar la de l'empenta.




    De res,

    laura................................

l´Autor

Paradise

4 Relats

5 Comentaris

4471 Lectures

Valoració de l'autor: 8.33