Follen els angels?

Un relat de: sants78

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Va ficar les mans a la bossa del magnesi i les va treure totalment blanques. Després les va agitar i va fer un parell de palmades. L'aire es va plenar de centenars de minúscules partícules. A continuació va estirar els braços en l'aire fins agafar el trapezi. Va fer força per pujar i els musculs dels seus braços, encara mig recoberts de blanc es van remarcar. Com si d'una au es tractès els seus peus van enlairar-se de terra.

Així, amb la barra per sota dels seus braços, amb tot el cos en tensió va començar a gronxar-se. Quan ell es trobava en aquella posició, a l'inici del seu entrenament, va arribar ella. Gairebé flotant per sobre del terra, amb la lleugeressa d'una ploma. Es movia amb suavitat, contonejant-se un pel, el just per no fer d'aquell moviment quelcom ridicul. Desde allà adalt els seus ulls es van fixar sobre ella. Havia vist tantes vegades aquella cintura moure's, havia tingut els seus llabis carnosos tan aprop, havia tocat tantes vegades la seva pell sense fer res...

Ella vestia de blanc, amb un mallot curt i gairebé eteri, que mostrava les seves formes tal i com eren, gens voluptuoses, perfectes. Ell va baixar la seva mirada i va veure com ella es trobava allà, entre les seves cames. Va allargar els braços cap al trapezi i agafant-se d'aquestes va ascendir, frotant tot el seu cos amb els cos d'ell. Quan va passar els seus pits tocant el seu membre ell es va estremir, creient que ella notaria que allò habia generat una reacció en ell. Però sense temps per pensar res més la va trobar a tres centimetres dels seus llavis, clavant els seus ulls, innocents i malevols a la vegada contra els seus. Ell va somriure timidament mentre els llavis d'ella s'obriren per deixar anar un simple Preparat?

De cop ella es va deixar caure cap a terra arrapant-se a l'últim moment a les seves cames; ell es va començar a balancejar amb més força. Amb l'inercia ella es va llençar cap endavant i es va agafar d'ell rodejant amb les cames el seu pit, quedant cap per avall, penjada a la seva esquena.

Al moment ell va quedar-se clavat, obrint les cames. Ella es va donar impuls de nou passant el cap entre les seves cames i pujant tot el cos fins a col·locar-se esquena contra esquena amb la d'ell. Amb aquell moviment les seves cames, que estaven fent una mena de pinça al voltant del cos del noi, van baixar suaument desde el pit d'ell fins a situar just els seus peus contra el seu sexe.

Ell, que no havia pogut contrindre els seus pensaments es va estremir quan va sentir els peus d'ella acaronant-lo. En aquell moment no va saber si es tractava de les seves propies fantasies o era real, però va tindre la sensació que ella li estava frotant el sexe amb els peus intencionadament.

Desde el dia en que la va coneixer va sentir que hi havia quelcom en ella que l'atreia bojament, que l'excitava tremendadment i que a la vegada el feia quedar-se quiet, sense poder ni dirigir-li la paraula.

Feia anys que es dedicava al trapezi. Es movia amb una naturalitat esfereidora, sense que per res els seus moviments fossin bruscos, com si aquells exercicis que realitzava els pogués fer qualsevol. Per ell estar al capdamunt del trapezi era quelcom que li conferia llibertat, es sentia volant. Creia que en certa mesura ho podia aconseguir tot desde allà adalt estant. El trapezi el buidava de tot, de problemes i de preocupacions. Així doncs, tot sovint s'hi enfilava per poder pensar.

Però tot canviava sempre que ella era allà, adalt, volant amb ell. Llavors realitzava els exercicis de forma mecànica, perdent el control sobre els seus propis moviments, gracies a l'experiencia d'anys i anys repetint els mateixos moviments, doncs tota la seva consciencia es centrava en ella, en els seus ulls, en els seus moviments, en el seu cos.

Ella va agafar el trapezi, col·locant-se a la seva esquena i va recolçar el seu cap sobre el d'ell. Va apropar els seus llavis a la seva orella i tendrament va susurrar: Creus que follen els angels? Ell només va poder articular un Qué? com a resposta. Després va restar mut. Ella tampoc va dir res més. Es va abraçar amb ell girant sobre el seu cos petonejant centimetre a centimetre el seu pit. Ell va baixar el seu braç dret, nervios, dispossat a despenjar-se, a posar els seus peus a terra. Ella va agafar el seu braç i el va tornar al trapezi. Fes-me volar-va dir-li.

Després es va penjar del seu coll i el va besar amb pasió, gairebé amb furia, mossegant els seus llavis. Ell es va escruixir per un segón. Va sentir que tot el que sempre havia desitjat es trobava a l'interior de la seva boca, recorrent el seu paladar en forma de llengua. T'estimo -va poder murmurar entre els seus petons. Ella el va fer callar. Després va tornar a agafar-se del trapezi, i sense deixar de petonejar-lo va començar a empentar-lo amb el cos, fent que tots dos es balancejessin.

Ell va col·locar la seva mà esquerra sobre l'espatlla d'ella i amb un gest gairebé imperceptible va fer caure la part superior del seu mallot. Els seus pits van quedar al descobert. No, no eren grans, eren perfectes. La seva pell era pàlida, com la d'un nadó, però els seus mugrons creixien, amenaçadors. La seva mà va acaronar-los, amb tendressa.

Ella va escorrer el seu braç esquerre entre les cames d'ell, dins del seu pantaló. Va agafar el seu sexe i va començar a masturbar-lo, lentament. Al poc ella va arrencar-li els pantalons i els va deixar caure a terra. Sense deixar de jugar amb al seu sexe, que ara estava a l'aire i que semblava no parar de creixer.

Ell va fer força amb els braços fins a seure al trapezi. Llavors el cap d'ella va quedar entre les seves cames. A continuació, gairebé sense tocar-lo, la seva llengua va recorrer el seu sexe, desde la punta de la seva polla fins als seus ous. Ell li va agafar el cap i va intentar ficar-se la dins de la boca. Ella va fer que no amb el cap amb un petit somriure i el va besar. Després va obrir la boca i va començar a fer-li una fel·lació, cada cop amb més violencia, fins a fer-lo cridar. Ell mirava cap a terra i s'excitava en veure només el seu clatell, el bult a la seva galta i de tant en tant els seus ulls.
De cop ella va parar, va obrir la boca i es va apartar, deixant un fil daurat entre els seus llavis i el sexe d'ell. Després, encara penjada, es va treure la part de sota del seu mallot, deixant en l'aire els seus tendres llavis. Va ascendir i es va aseure creuant les cames per sobre les d'ell.

A poc a poc, i ajudant-se amb les mans la va penetrar. Ell la besava mentre ella cabalgava sobre ell ajudant-se de les cordes del trapezi, on va enrrollar les mans. Ella es movia cada cop més i més ràpid. El trapezi es va començar a moure amb els moviments dels seus cossos balancejant-se de dreta a esquerra pels aires, volant. Tots dos suaven, es movien i gemegaven cada cop amb més força. Cada cop més i més ràpid, fins que al final tot va acabar amb un orgasme.

Ell va obrir els ulls. Era allà, adalt, assegut al trapezi, sol, nu. Als seus peus només hi havia una lleterada.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de sants78

sants78

704 Relats

508 Comentaris

490372 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Colpejar un cop i un altre
fins trencar els vidres de la REALITAT.


agusgiralt@yahoo.es

[http://www.alliberantpoemes.blogspot.com]
[http://www.memoriadesants.blogspot.com]
[http://www.memoriadelpoblenou.blogspot.com]
[http://www.diesderauxa.blogspot.com]
[http://www.fotolog.com/psico2012]