Ets tan especial...

Un relat de: FranK

Tu que t'has volgut fer tant especial per mi
En un parell de mesos ho has aconseguit
Somiant i somiant, ja no se que pensar
Tot em dona voltes, no se com parar
I ara ja no sé que es el que sents
M'oblidaré per uns moments
Únicament així podrà ser

Ara ja no sé que es estimar
No ho sé per que tu em confons
No ho sé per que tu em fas tremolar
Ara ja no ho se pel que sento en el fons



Comentaris

  • Basileia | 30-05-2006

    Només puc dir-te que si encara sents tot això ho aprofitis!!

    un poema molt esècial...gràcies

  • No vas errada..[Ofensiu]
    FranK | 20-10-2004

    No vas errada brideshead... de fet es per una persona especial, d'aquelles tant especial que al final amb el temps t'arriben a entrar una mica massa i no saps com actuar... per aixo he ficat allo de m'oblidare per uns moments, i buenu, suposu que la resta de la poesia parla ja soleta...

  • bon treball![Ofensiu]
    Annix | 20-10-2004 | Valoració: 9

    L'he llegit i rellegit i he trobat aquell dubte que sents per dins.. ho se per que a mi també em passa. Es un molt bon treball, pk transmeteixes tot allo que sents, el fet de que una persona sigui especial i que potser axo et fa dubtar una mika sobre fins a kin punt pot arribar.

    També he aconseguit veure el teu missatge una mica amagat, potser amagat pk no n'estas del tot segur? molt bona la idea de les primeres lletres de kada vers...

  • Bé, bé, bé !![Ofensiu]
    brideshead | 20-10-2004 | Valoració: 9

    M'ha encantat l'encadenament de paraules del teu poema.... ara bé, no m'ha quedat tan clar com al/la S1L3nC1 (mira que n'és de difícil aquest pseudònim!) que estiguis dient que has trobat algú a qui estimar.... a mi em ve al cap que el que realment tens és un dubte pel que fa a estimar.... és així, o vaig tremendament errada ??
    En qualsevol cas, paraules molt ben triades, poèticas, amb un ritme preciós (i és que ja n'estic aprenent del Vicenç ;-)

    M'ha agradat moltíssim. Desplega un vano amplíssim de sentiments.

    Felicitats !!

  • Secret//Silenci[Ofensiu]
    S1L3nC1 | 20-10-2004

    Aix... m'agradaria poder sntir el mateix. Crec que tens molta sort d'haver trobat algú a qui estimar, no ho deixis perdre.

    (m'agrada la tva foto)

l´Autor

Foto de perfil de FranK

FranK

4 Relats

14 Comentaris

5351 Lectures

Valoració de l'autor: 8.80

Biografia:
No m'agrada gaire parlar de mi ni del meu passat... tot així, soc en FranK, nascut l'any 1986 a Barcelona.
De la meva vida no em puc queixar, tot sempre m'ha anat bastant be i l'única vegada que em van trencar el cor (ben trencat) vaig saber agafar els troços i tornar-lo a muntar, poquet a poquet... tot i això hi van haver peces que mai vaig tornar a trobar, fet que explica aquell bocí que vaig perdre... o em van robar. Però be, no entrem en aquest tema que se'm torna a desfer....


Ara simplement vaig fent, sense mirar enrera... i potser mirant massa endavant, però només així, es pot evitar un altre nou passat amb una noia molt especial, el nom de la qual no vui que caigui en un passat per oblidar.

FranK