Estimat ningú...

Un relat de: Amazonas

Estimat ningú:
Fa dies que intento trobar-te i no hi ets. Em refuses!
Tinc ganes, necessitat de treure tota la merda que duc dins, de desintoxicar-me de mentides, de netejar tota la brutissia que en aquests moments m'imbaeix...
Ajuda'm!
Tan malament ho he fet? Tan egoísta he estat? Tan, tan, tan...?

Peró si fins i tot tu em dones l'esquena.

Comentaris

  • Comentari d'aludit.[Ofensiu]
    Ningú- | 16-01-2007 | Valoració: 8

    Hola, sóc en Ningú, encara que em sembla que no sóc aquell "ningú" al que escrius...
    El teu relat m'ha cridat l'atenció, sense tenir en compte que el meu alies sigui el de Ningú. El que em diu "Clica'm!", "Llegeix-me" és l'antítesi del títol: "Estimat ningú"... Com podem estimar a aquell que no és ningú? Avui dia la societat, almenys la formada per les persones que, d'una manera o altra, conec, es caracteritza pel seu escepticisme, per la seva desconfiança en vers els altres. Ens costa confiar, i més estimar... aquell a qui estimem ho ha de ser tot, com podem estimar algú que no és ningú?
    Pel que fa al relat també m'ha agradat molt. Sóc una persona a qui no li agrada parlar dels seus problemes (Sento que es carregar-los-hi a algú altre) tot i això, la visió de l'altra cara de la moneda m'ha fet pensar i qüestionar-me, de nou, antics dubtes: Perquè? Perquè aquelles coses que són nostres no les podem arreglar nosaltres mateixos? Som incapaços? Si som nosaltres els que millor coneixem la situació, com pots ser que terceres persones coneguin la millor solució? Experìència? En alguns casos és possible, però mai és el mateix... No sé, són moltes coses que em fan dubtar, que em fan trencar-me el cap una i altra vegada sense obtenir resposta per fer-ho... No sé, potser tu em sabies resoldre el dubte?
    Pel que fa al teu problema (real o fictici... he de dir que crec que la literatura és el mitjà per expressar els nostres problemes, sentiments... i que sempre hi ha un rerefons autobiogràfic, algun pessic de realitat... altre tema a pensar!) fes que el teu ningú tregui en tu tota la merda, que segur que també en té (mai ve de més un consell!).
    Moltes gràcies per aquestes línies que m'han fet pensar tant!

    Ningú-

  • Confia amb aquest ningú[Ofensiu]
    acteo | 15-01-2007 | Valoració: 8

    No crec que hagis sigut egoista, però has de pensar que aquest "ningú" poder el tens sempre que vulguis al teu costat. I que per molt egoista que hagis sigut, per molt malament que ho hagis fet o moltes mentides que hagis dit (que això es ho que penses tu, però poder ell no), es parlar-ho, si ell, de veritat t'estima, ho entendrà.

    Acteo.

    Petons

l´Autor

Foto de perfil de Amazonas

Amazonas

4 Relats

5 Comentaris

3973 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00