Especial

Un relat de: SomriureXsobreviure

Em demanes perquè crec que ets especial. I la veritat és que ho ets. El significat no el busquis.. com et vaifg dir ja arrivarà quant el destí ho cregui necessari.
Això va ser el que et vaig dir. Doncs el meu destí i la meva ment han pensat que ja és hora.
Ets especial perquè ets bona persona, tu mateixa. Diferent de tothom però a la vegada idèntica. Tots podem confiar en tu. Et parlem del què et parlem, sempre, la teva opinió és la bona, és l'adecuada.
I tu no t'en adones, que per tothom ests especial de veritat, no entens que tots t'apreciem tan .. i aquesta ´s una altre per ser tan especial...
La veritat és que ser especial no vol dir sempre com ets tu. Perquè a part d'especial ets una persona com totes les altres amor, però ets tu mateixa.
Si vols buscar-ho al diccionari Pompeu Fabra, però la meva opinó de el perquè ets especial no el trobaràs. Perquè allà moltes definicions si que hi seran, però cap com la d'una amiga.
Busca'l si no confies amb mi,però t'assegur-ho que ser o no ser especial no ho trobaràs enlloc més que en aquesta narració que he escrit per tu. El diccionari no et coneix. Jo si.

T'ESTIMO AMOR

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer