ESGRAFIATS A SANT ESTEVE SESROVIRES

Un relat de: Antonio Mora Vergés
No trobava cap dada que em confirmes la presència en aquesta població de Ferran Serra i Sala (Barcelona, 1905 - 1988), que deixava la seva petjada a Piera i a Martorell.

Tampoc certament hi ha cap evidència de que no sigui l’autor dels esgrafiats de les dues façanes que retratava en ocasió de fer un tomb pel poble.

El creixement demogràfic ha estat l’excusa perfecta per créixer d’una forma desordenada i caòtica, i al ensems per desfer-se de la ‘carrega feixuga’ dels edificis del nucli ‘històric’.





Ens agradarà tenir noticia a l’email coneixercatalunya@gmail.com de l’autor d’aquest esgrafiats - sigui o no Ferdinandus Serra - .

Des de la DIPUTACIÓN PROVINCIAL DE BARCELONA és confegia un ‘catàleg de patrimoni’ , que jutgem escadusser pel que fa a les seves entrades, però que ens sembla òptim atesa la situació del Patrimoni Català.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6917 Relats

1201 Comentaris

5460029 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com