ESCURANT EL MÓN

Un relat de: Ness

En la clandestinitat i sota un alt secretisme els grans poders mundials, aquells que realment governen i no coneix ningú, estaven decidint com dirigir l’última aplicació d’intel•ligència artificial. Tenien a les seves mans el poder absolut per governar manipulant a qualsevol estament de la societat.

Es feien dir els Adams. Entre ells s’entenien perfectament, sense límits ni escrúpols, sense miraments. Això és el que els havia definit sempre, i per això eren on eren en aquest moment. L’acta de la reunió estava oberta, l’objectiu era clar: com fer el seu món perfecte. Només s’havien de tractar els punts principals per analitzar què calia canviar: la mentalitat humana; el clima i el control del temps.

Salivaven excitats veient davant seu aquella eina a qui només havien de donar les directrius adequades, i la resta la faria ella, amb la màxima eficàcia. Tenien l’èxit assegurat. Una vegada definides les ordres a donar, no pogueren esperar més — Eva, has de crear el nostre món perfecte—.

Hi hagué una forta explosió, seguida de foscor i silenci…

Comentaris

  • Un nou món[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 11-03-2024

    Tornant a les arrels de la creació. Un excel·lent relat original, digne d'una nova i bona creació. "La teva, en aquest cas". Tot i que la història em fa mitja por. Això de la intel·ligència artificial, és massa llaminer. Sempre llegeixo el que escrius, m'agrada el teu estil i les teves històries.

    Fantàstic Ness. Sort.

    Rosa.

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Recorda, ja no el pots esborrar!
    Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
    concursos.arc@gmail.com

    Gràcies per participar.


    Comissió XIV Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Foto de perfil de Ness

Ness

82 Relats

400 Comentaris

36285 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
... Despullo l'ànima escrivint versos
des que tinc ús de raó.
I és que els versos estimen les paraules
però els poemes les fan grans!
...................................
ness3cat@gmail.com