És per TU

Un relat de: Sanke85

És per TU,
cada pas que jo he donat,
és per TU,
cada llàgrima que vesso,
és per TU,
cada petó que no he donat,
és per TU,
cada carícia que no he donat,
és per TU,
cada amor que rebutjo.

És per TU,
que jo desitjo,
és per TU,
que jo somio,
és per TU,
que jo estimo.

És per TU,
que jo visc,
és per TU,
que jo moro.

Comentaris

  • Enamorat[Ofensiu]
    eternasomiadora | 09-05-2005 | Valoració: 10

    Quan t'enamores la teva autoestima creix, tens una força dins teu. Caricies petons... que reserves per la persona escollida, i no sabem el pq aquesta persona es converteix en la nostra vida i la nostra mort, en un tot. Un poema curtet pero carregat de sentiment.

  • pel meu gust..[Ofensiu]
    Tiamat | 10-04-2005

    repeteixes molts cops el verb donar, jo hi posaria sinònims.

    en alguns versos, no poses el jo (d'això se'n deia subjecte elíptic, no??), en canvi en d'altres sí que ho fas. Crec que quedaria molt millor sense ell,

    És per TU,
    que desitjo,
    és per TU,
    que somio,
    és per TU,
    que estimo.

    Imagino que és per contrastar amb els TU, però igualment, crec que quedaria millor sense el jo, si més no a mi, em feia encallar una mica. Tampoc em convenç que tan aviat parlis en positiu (cada llàgrima que vesso) com en negatiu (cada carícia que no he donat), potser es podria buscar la versió positiva d'aquests versos, de fet només són dos..


    sobre el tema, bé, és un poema senzill que s'entén a la primera, sense frases rebuscades, aferrant-te un xic a les frases fetes, etcetc. En aquests casos, sóc partidaria de les frases senzilles, clares i directes, però també de fugir de les frases que ja has sentit a dir abans, i que el que escrius acabi sent el de sempre, però escrit diferent. Transmets el que sents, és cert, i això sempre és bo, però provaria d'escriure el que sents amb noves metàfores, noves idees, no sé si m'explico gaire.

    Tot això t'ho dic perquè t'acabo de llegir el poema "mal al pit" i m'ha agradat molt. Aquest, en canvi, pel que t'he dit, no tant. Podria dir moltes coses en un intent d'animar-te (t'ho dic pel que dius a Mal al pit..), però aquests poemes solen ser fruit de moments espontanis, en que tens baixons emocionals perquè sí, i espero que en aquest moment ja estiguis més alegre.

    En fi, que vagi tot molt bé!

    Tiamat

  • Quanta sensibiltat![Ofensiu]
    Sareta_16 | 10-04-2005 | Valoració: 10

    transmets en aquest poema, quina admiració, necessitat i estimació cap aquesta persona!^^
    es nota que realment t'importa aquesta persona i s'ha convertit en un pilar fonamental en la teva vida i desitjo q perduri molt de temps al teu costat! :)
    Gràcies per aquests poemes i pels teus fantàstics comentaris animen! :D tot i que no sóc bona, no neguis la evidència..xD juas!
    No deixis d'escriure i espero llegir moltes coses teves!
    Cuida't molt!

    P.D: El poema de et necessito el vaig fer fa força temps, aquest sentiment tan fort ha marxat cap aquesta persona! Merci per preocupar-te, q macu!

  • M'AGRADA[Ofensiu]
    GrêËn_WîtcH | 21-02-2005 | Valoració: 10

    m'ha agradat. hi ha moltes vegades que les coses les fem per algù altre i sense que a nosaltres ens vingui massa de gust. I sobretot en el cas del teu relat. felicitats, continua escrivin. et seguire llegin
    PD:_ gràcies per el comentari que em vas fer ja ser que fa molt de temps però sòc bastan despistada.

Valoració mitja: 10