Entre somnis.

Un relat de: Imma Cauhé

Era la nit de Nadal, estava sola a casa estirada al sofà, se sobte:
-Veniu corrents! Vaig sentir que cridava una veu molt, molt baixeta. I tot seguit un – Ohhh!
Jo estava mig endormiscada i em va semblar que ho somniava. Vaig obrir els ulls i mirant al meu voltant no hi havia res estrany, estava tot fosc i sols es veia la llum del pessebre.
Però quina llum? Si aquell any no n’havia posat de llum! Vaig rascar-me els ulls i era cert, hi havia llum, poc a poc i amb sigil m’hi vaig apropar i sobre la muntanyeta de guix folrada de molsa una resplendor ho il•luminava i totes les figuretes d’ovelles i pastors la miraven, i com per art de màgia vaig tornar a sentir amb una veu més dolça encara:
- No us espanteu, allí al portal ha nascut el Messies. Porteu-li presents i adoreu-lo.
I quina no seria la meva sorpresa quan totes les figuretes de pastors varen començar a dirigir-se cap el lloc del pessebre on jo havia col•locat la cova amb les figures del naixement. Pel camí s’hi afegien les altres, la del llenyataire, la del llaurador, la de la dona que va a la font, la de la rentadora,... i mirant cap a la cova de suro, que feia de resguard del pessebre, vaig veure que el bou i la mula s’apropaven al Nadó per escalfar-lo amb el seu alè.
Vaig dirigir-me al llit pensant que m’havia passat de cava aquella nit. Però a l’endemà, totes les figures estaven davant del Nen en posició d’adorar-lo i us ben asseguro que jo no las vaig posar allí.

Nadal 2014

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Imma Cauhé

Imma Cauhé

36 Relats

93 Comentaris

27402 Lectures

Valoració de l'autor: 9.82

Biografia:
Mestre i Psicòloga.
Sempre havia estat la filla de... la germana de... he hagut de aferrar-me a la meva identitat, construir-me el meu jo.
Sóc diversa, activa i entusiasta. Sé que no pinto massa bé, que no escric massa bé, però he decidit que aquesta sóc jo i m'agrada que ho sàpiga la gent que vulgui coneixem.
M'agrada viatjar, llegir, escriure, pintar, estar i xerrar amb els amics, i fins i tot tenir un hort, i la informàtica, aquí alguns dels meus blogs.

http://imma-concepcion.blogspot.com.es/ varis
http://immacauhe1.blogspot.com.es/ pensaments i vivències
http://imma-cauhe.blogspot.com.es/ hort