Entre dos mons - La primera nit

Un relat de: Scarlet Duvent
Era un novembre molt càlid, aquell dia l'havia passat en un stand de la fira de Barcelona, desitjava arribar a l'hotel per dutxar-me y descansar una estoneta abans d'anar a sopar.
A l'arribar al taulell per demanar la clau de l'habitació el vaig veure d'esquenes firmant la documentació del Check-in, al primer moment no em vaig adonar de qui era, però a l'apropar me li vaig sentir la veu i el vaig reconèixer de seguida.
Era la persona amb qui havia compartit els últims mesos en un món virtual on estava apuntada de feia uns anys, no sabia si apropar-me, si fer veure que no el veia, o senzillament saludar-lo com si res.
Llavors ell va aixecar el cap i les nostres mirades es varen creuar, llavors un somriure li va il·luminar la cara i va venir directe cap a mi i em va abraçar amb força entre els seus braços.
Ens vàrem quedar uns minuts així, sense dir res, per un moment tot s'havia parat, només existíem nosaltres en el nostre món de fantasia.
Vàrem estar xerrant i va resultar que els dos estàvem sols per Barcelona uns dies per motius laborals, vàrem quedar per sopar aquella mateixa nit, ens venia de gust compartir uns riures, una estoneta junts.
El sopar va transcorre amb una familiaritat sorprenent, mai ens havíem vist però a l'estar connectats cada nit en l'àmbit virtual era com si ens coneguéssim de tota la vida., com si fóssim vells amics.
Estàvem allotjats a la mateixa planta de l'hotel , així que ens vàrem dirigir l'ascensor, justament quan estàvem arribant a la nostra planta va marxar la llum y vàrem quedar atrapats a la foscor.
La tensió entre nosaltres era palpable, per la nostra ment passaven les nits de passió que vivíem virtualment, el nostre pensament és reflectien a les nostres mirades.
Ell amb un somriure picaron es va acostar a mi i a cau d'orella em va xiuxiuejar:

Has portat en pingú a la maleta?....

La meva respiració estava accelerada al notar-lo tant prop, amb suavitat em va apartar el cabell de la cara, amb una suavitat exquisida, m'acaronava mentre amb el seu somriure juganer s'anava apropant a mi fins que els nostres llavis es va fondre amb un petó, primer va començar tímidament però a poc a poc la passió va anar amb augment.
Just en aquell moment va tornar la llum, però les nostres boques no es varen separar, a l'arribar a la nostre planta, sense deixar de menjar-nos a petons en vàrem dirigir a l'habitació que estava més a prop, la meva
En tancar la porta ens vàrem tornar a fondre en els nostres petons, les nostres carícies eren tendres i juganeres, còmplices, com si ja saben el camí a seguir.
A l'arribar al llit em va tombar amb molta suavitat amb una mirada plena de tendresa em mirava als ulls, i em va preguntar...

.... estàs segura?

Amb un somriure els llavis li vaig dir que sabia que era una bogeria però que necessitava tornar-me boja, encara que fos per una nit.

Es va acostar lentament i amb molta suavitat em va començar a acariciar per sobre la camisa, la sensualitat era màxima en aquell moment, els seus dits jugàvem amb els botons de la camisa mentre els seus llavis es dirigien cap al meu coll, amb petits petons de papallona que acariciaven la pell amb una delicadesa molt sensual.
A poc a poc m'anava descordant la camisa mentre els seus llavis anaven explorant el terreny descobert, a l'arribar al sostenidor, sense descordar lo immediatament va començar acariciar el pit per dins, pessigant suaument el mugró.
La meva respiració anava amb augment al sentir el tacte dels seus dits, que seguien amb la seva exploració pel mapa del meu cos, va aconseguir descordar amb gràcia el tancament del sostenidor i la seva boca es va dirigir amb energia al meu pit, primer els va explorar amb suaus petonets, petits xuclets i mossegadetes
Em tenia a mil amb la seva exploració, en aquells moments em sentia la dona més sensual de la terra, però no es va aturar als meus pits, va anar baixant l'exploració amb els seus llavis fins a arribar al botó del texà..
Allà es va aturar, i amb un somriure picaron em mirava als ulls, hi veia una intensitat que em cremava per dins, em va treure el pantaló i amb cara de trapella em va agafar les calcetes amb les dents i me les va baixar entre riures.
Va tornar a pujar a mi lentament fins que es va parar al centre del meu plaer, primer amb llepadetes suaus i picarons, després vaig notar com la intensitat anava amb augment, la seva llengua anava jugant, creant remolins de plaer dins meu, la meva font anava brollant com mai havia fet abans estava a mil, la seva exploració em portava a límits que mai havia conegut....

Necessito sentir te dins meu....
Sense perdre temps es ca desfer de tota la seva roba, a una velocitat que em va fer somriure.... No podia esperar a sentir-lo dins meu....
La seva mirada picarona i el seu somriure juganer eren molt sensuals, m'havia imaginat aquella situació mil vegades mentre estàvem en el nostre petit paradís virtual,
Es va apropar lentament mentre jo no deixava de mirar-lo fixament als ulls, la seva boca es va posar molt suaument sobre la meva, com el simple aleteig d'una papallona, el petó va anar augmentant d'intensitat, m'agradava sentir la sensació de pell amb pell, sentir la seva escalfor, la seva olor, sentir-lo a ell.

Els nostres cossos entrellaçats sobre el llit, les nostres carícies que anhelaven recordar el mapa de la nostra pell, era una nit que recordaríem sempre per molt que passessin els anys.

La sensació d'estar pell amb pell era increïble, sense cap barrera entre nosaltres, les seves carícies eren molt suaus, molt tendres i sensuals, em tractava amb una delicadesa que mai havia tingut.

El vaig mirar als ulls i li vaig dir amb un fil de veu.

fes-me teva.... necessito sentir te dins meu....

Amb el seu somriure trapella es va acostar a mi i va entrar amb molta suavitat, sense deixar de mirar-me als ulls, la sensació em va embriagar, sentir com m'omplia, com encaixàvem al mil·límetre era tot molt eròtic.

Ens va començar a moure a un ritme acompassat, primer molt suaument però a poc a poc la passió ens desbordava i el ritme anava incrementant al mateix ritme de la nostra respiració, els gemecs primer eren xiuxiueig però va arribar a un punt que se'ns devia sentir des de tota la planta de l'hotel.

Aquella nit no teníem límits, només érem ell i jo i tota una nit de desig i passió per davant, sentir com ens foníem un a l'altre, no saber on començava un i acabava altre, carícies sense límit, mil petons, mai havia estat tant excitada com en aquella ocasió.
El meu centre de brollava com una font, com més humida estava jo més dur el notava a ell i això em posava moltíssim,

Aquella nit varen fer un repàs bastant a consciència del Kamasutra, va ser una nit de passió que mai oblidaríem, sabíem alli acabaria tot i no volíem despertar del nostre somni.

Devien ser vora les 5 o 6 del matí quan vàrem caure rendits, ens vàrem adormir acurrucats i abraçats, només teníem unes hores per tornar a la realitat, ell matins de reunions i visites i jo havia d'estar a stand de la fira de Barcelona.
Ens quedàvem per endavant tres nits abans no haguéssim de tornar cap a casa i ja havíem decidit viure-les intensament, per què desprès ja tot tornaria a ser com abans o això ens creiem nosaltres.

Comentaris

  • Resposat a Prou bé[Ofensiu]
    Scarlet Duvent | 25-06-2021

    Es per donar un punt de informalitat a algunes expressions i fer-lo més fresc.

  • Resposta a Identitat Inedita[Ofensiu]
    Scarlet Duvent | 25-06-2021

    Entre un i altres relats hi ha més de 10 anys, només volia comprovar la evolució amb histories similars.

    ;) un experiment

  • Experiència sensorial[Ofensiu]
    Prou bé | 24-06-2021

    Relat d'una experiència no esperada ni buscada però sí aprofitada. No sé si la utilització de castellanismes és expressament? Amb total cordialitat

l´Autor

Scarlet Duvent

8 Relats

15 Comentaris

6143 Lectures

Valoració de l'autor: 8.00

Biografia:
Després de molts anys sense publicar per manca de temps ara m'he decidit a tornar a la meva passió per l'escriptura, espero que gaudiu dels relats.
Seran petits relats alguns amb continuïtat altres relats simples, per què m'he decidit per la temàtica eròtica?
Provinc d'una generació que han viscut el bom d'aquest tipus de literatura amb sagues conegudes per tothom i trobo a faltar aquest tipus de literatura en la meva llengua.

Per aixo m'he animat a escriure erotisme en català