entre dos germans- l'inici

Un relat de: Scarlet Duvent

Una tarda d'estiu
Era una tarda d'estiu calorosa, la xafogor era intensa, les cigales cantaben intensament, estavem a 39º C, en Xavi m'havia trucat, volia que l'acompanyes a un lloc, volia anar-hi amb moto.
Tot i el calor, vais aceptar, potser amb la moto agafariem aire i no faria tanta calor, em vais enfundar uns pirates texans i un top negre, volia anar comode per minimament arreglada.
Eren aproximadament les tres de la tarda, quan va arribar a casa meva, em va passar un casc i me va dir que em volia portar a un lloc precios, que pujes i m'agafes a la seva cintura fortament.
A mi les motos me fan molt de respecte i em vais enganxar molt a ell, ell portaba uns pirates caquis i una camisa negre, portavem poca roba i notaba la escalfor del seu cos, lluny de disgustarme aquesta calor, m'era molt agradable, varem fer una primera parada en una gasolinera, jo el vais esperar a fora juntament amb la moto.
De sobte es trague la camisa, -no t'importa veritat- me va dir, vais contestarli que no, que si ell anaba millor aixi, que no havia problema, estava molt equivocada, el tacte de la seva tersa pell, em posava per moments, de sobte vaig perdre la el mon de vista i men vais adonarmen, estava exitada.
La meva ma anaba jugant amb l'estomacat dur del meu conductor de sobte em va passar pel cap una entremaliadura, no vais poder-ho evitar i vaig anar baixat la ,meva ma fins trobar el boto dl seu pantalo.
Sense vacilar ni un moment vaig perdre la meva ma entre les seves cames, vaig notar que en Xavi també estava exitat, amb la meva ma vaig agafarli suament, un tremolor saccejar el seu cos, tinguen en compte la velocitat k portaven, vaig deixar la meva exploracio per mes endavant.
De sobte varen trencar per un caminol de terra, anaben cap a la muntanya, varem arribar en un rierol de aigües cristalines, va parar la moto, i va baixar, sense treures el casc em va agafar per la cintura i em va baixar de la moto
Jo em vais treure el casc, veia els seus ulls sota la visera del casc, sense dirme paraula em portar al rierol i mi llença a dins, no era massa fondo, malgrat tot em vais quedar empapada, llavors s'acosta ell i em tregue la roba, em deixar totalment nua dins el riarol, i s'acostar ell, seguia portan el casc, pero em pensaba k era com un joc i no m'importar.
Em va acariciar cada raco del meu cos , em va dedicar unes caricies deliciones al centre de la meva feminitat, la cova humida i calenta, estaba preperada per ell, notaba com la seva exitacio creixia per moments, sel veia al limit, vais deixar anar la seva exitacio de sota els pantalons i vais dedicarme a donarli plaer, amb tota la intensitat que sentia a dins meus, tot i aixo no vais deixar que acabes, abans el volia sentir dins meu, vais llençarlo a una vora del rieron i vais sentarme a sobre la sev ereccio, podiia veure en els seus ulls el plaer sentia en Xavi, vais incrementar el ritme, fins k vais notar les com ell s'estremia sota meu, estaba a punt, vais incrementar el ritme fins que junts varem arribar al punt maxim del extasi, un orgasmo increíble, mai n'habia tingut mai cap d'igual.
En xavi tenia la visera entalada, vais alliberarlo del casc, es devia sta fonent alla sota, la sorpresa va ser enorme quan sota al casc vais trobarmi en Miquel sonrient, el germa gran d'en Xavier, acababa de fer l'amor amb el meu futur cunyat i m'havia agradat massa, la vida no seria igual desde aquell moment.

Si voleu saber com continua la historia amb els dos germans nomes me queda dir

… to be continued


Comentaris

  • coseta | 02-08-2007 | Valoració: 6

    La vida serà mooolt diferent! Segueix així! Espero la teva continuació

  • No esta malament[Ofensiu]
    Falciot blanc | 31-07-2007 | Valoració: 9

    No esta malament, podria ser una historia erótica bastant normal, lo important es saber descriure el moment, donar-li intensitat i fer-ho sentir al lector. El missatge sembla que vulgui dir, viu la vida, a cada moment, aprofita cada instant, les sensacions de un determinat moment son úniques i mai per més que ens o sembli es repeteixen igual. Continua escrivint, jo et continuare lleguin-te.

  • JA ESTIC PREPARADA![Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 30-07-2007 | Valoració: 8

    QUAN VULGUIS POTS SEGUIR, EL XICOT DE LA MEVA FILLA TE UN GERMÀ BESSO, ESPERO QUE MAI ES TROBI AMB UN EMBOLIC COM AQUEST... PERÒ LA TEVA HISTÒRIA ENGANXA I TOT I QUE ES PREVEU COMPLICADA M'AGRADARIA SABER-NE EL FINAL. M'ESPERO, D'ACORD? REP UNA FORTA ABRAÇADA.

Valoració mitja: 7.67

l´Autor

Scarlet Duvent

8 Relats

15 Comentaris

6138 Lectures

Valoració de l'autor: 8.00

Biografia:
Després de molts anys sense publicar per manca de temps ara m'he decidit a tornar a la meva passió per l'escriptura, espero que gaudiu dels relats.
Seran petits relats alguns amb continuïtat altres relats simples, per què m'he decidit per la temàtica eròtica?
Provinc d'una generació que han viscut el bom d'aquest tipus de literatura amb sagues conegudes per tothom i trobo a faltar aquest tipus de literatura en la meva llengua.

Per aixo m'he animat a escriure erotisme en català