Em separo!

Un relat de: Sergi Yagüe Garcia

Em separo, ho he decidit!
Ja no aguanto més aquesta situació amb l'Antònia, no deixem de discutir, no ens posem d'acord en res i el dia a dia es transforma en un autèntic calvari.
Ja no m'importen les pressions familiars, tan conservadores, tan defensores de la frase "allò que uní Déu, que no ho separi l'home". N'estic ben bé fins el capdamunt, tot plegat és insuportable.
Si veiés algun bri d'esperança, una solució, per remota que fos, ho intentaria, un cop més, tractaria de tirar endavant aquesta nau, però és que ja fa molt temps que s'enfonsa, i les vies d'aigua són tan grans que ja no hi ha manera de fer-la surar.
Així que ja ni ha prou.
Serà avui.
Aquesta nit.
Esperaré que l'Antònia s'adormi. No sé encara com ho faré, si amb una destral, o amb un ganivet o… jo què sé! No ho sé, però tallaré aquest tros de carn horrible que ens uneix pel costat des que vam nàixer.
Ja m'és ben igual que els pares no ens volguessin separar de petits, tan religiosos ells, tan resignats a la voluntat del Senyor. Ara no tindran més remei que portar-nos al metge quan jo talli aquesta unió fastigosa.
No hi haurà més collons. Espero que tot surti bé, per això, i que ni ella ni jo prenguem un mal irreversible. No la suporto, però no deixem de ser germans.
Així i tot, estic disposat a assumir el risc.
Estic decidit.
Em separo!

Comentaris

  • Hola Segi[Ofensiu]
    Gemma34 | 25-11-2005

    Aquest relat és dels meus. Capgires el final, m'ha agrada't, no m'he adonat que em prenies el pel. jejeje

    Quina gràcia. L'altre dia, no fa massa, em van ensenyar la pàgina d'un diari. I estaves tu!! Sergi Yagüe Garcia. Un diari del mes d'agost.
    No creguis que la gent t'ha llençat. Encara hi ha gent que tot i que no et coneix t'ha guardat.
    T'ho he explicat perquè sé que t'agradarà la curiositat.
    Quan passi per Manresa ja us explicaré l'anecdota amb més detall.
    1 petó.

    Gemma34.

  • Renoi Sergi![Ofensiu]
    Màndalf | 25-11-2005 | Valoració: 10

    Quina manera de portar-nos a l'hort! Has buscat perfectament les paraules inicials per entabanar-nos amb allò de "el que uní Déu". Un relat amb sorpresa que desvetlles una mica d'hora, però després l'aprofites molt bé. Et felicito.
    El que em preocupa és que el protagonista no és massa previsor que diguem; tant de temps i encara no sap com ho farà això de separar-se! Espero que li hagi sorti bé!

    Salut i força

  • Redéu![Ofensiu]
    salvatore vinyatti | 17-10-2004 | Valoració: 9

    Anava llegint i anava veient un final més o menys feliç, però a mida que llegia veia el fatal desenllaç, però en arribar al final.... redéu!
    >M'has portat a l'última paraula ben intrigat.
    Feliçment suposo que no vas fer servir la destral oi?

  • Adreça fòrum[Ofensiu]
    Ilargi betea | 07-10-2004

    Hahahaha, sóc tontaaaa!!M'he deixat de dir-vos l'adreça!

    http:// boards.melodysoft.com/relats/

  • Hola relataires![Ofensiu]
    Ilargi betea | 07-10-2004

    Volia dir-vos que com els organitzadors de la nostra pàgina tenen molta feina amb tants relats i no trobaven el moment de fer el fòrum vaig decidir fer-ne un de provisional per anar passant. Els ha semblat bé i m'han demanat que ho digués a algún comentari seu o meu abans que ells destaquessin l'adreça del fòrum a la pàgina d'inici. Se m'ha acudit que la millor manera de fer-la arribar a molts usuaris era posar-vos un comentari als més llegits i a alguns altres relataires (si em deixo algú que hauria de ser-hi, ho sento! sóm tants que em segur que em fallarà la memòria!) tot i que vull que quedi ben clar que és una iniciativa per TOTS els usuaris del web (escriptors i lectors).

    Una abraçada i (ho sento, Manu, no puc evitar-ho! :P) molta màgia!

    PD: El fòrum és molt senzill, potser fins i tot cutre, però és el que hi ha..sóc un desastre en qüestions tecnològiques! de tota manera, crec que per fer la seva funció ja n'hi ha prou XD

  • Carai![Ofensiu]
    Ilargi betea | 06-10-2004 | Valoració: 9

    No sé com ho fas, però tot i saber abans de començar a llegir que el final no serà el que jo espero sempre aconsegueixes sorprendre'm!
    Molt ben pensat!

    Una abraçada i molta màgia pel prestidigitador de les paraules!

Valoració mitja: 9.33