Els somnis

Un relat de: sants78

Els somnis

Bé, primer hauríem de definir un poc el concepte de somni. Que és un somni? Eh, aquell, el del fons, que ja se m'ha tornat a dormir! Ja tenim l'alumne llest! S'espera home, que açò és com el permís de conduir, primer s'ha d'aprovar la teòrica!
Bé, com pretenia dir; un somni és aquella successió d'imatges estranyes, inconnexes i estúpides que de vegades apareixen en la nostra ment en despertar. No confondre amb les llacunes de les nits de borratxera, açò sol resultar fatal. Com li va passar un dia a un amic meu, que es va despertar al matí dient-me:
-Quin somni més estrany esta nit! He sommiat que corria Rambla abaix amb el membre fora i apegant-li cimbrelazos a les taules de les terrasses.
-Açò… Com t'ho diria Paco? Has anat a pixar ja? T'ho dic per que igual tens algun morat en algun lloc íntim. Eh, que tot per simple curiositat eh.
El somni l'avantatge que té és que com no són reals queda tot com a molt més personal i intransferible. Clar, salvant els tres o quatre somnis eixos que es veu que ens vénen a tots de sèrie. Vaja, com quan et regalaven la Súper Nintendo, que ja et portava el Súper Mario Bros. Així tots portem ja amb nosaltres sons com eixe en què caus, aquell altre en què voles o el més típic de tots, eixe en què tens una albergina de dos metres i et dediques a anar golpejant a la gent pels carrers. (silenci) Com? Que no heu tingut mai eixe? Buff, per descomptat no teniu infància eh, jo em passava les hores mortes divertidísimas. Vaig arribar a agafar tècnica amb el cop d'albergina.
Però com tot en este món, per desgràcia, inclús en el tema dels somnis hi ha categories. La gent que els recorda, la gent que no, els que només tenen un flaix en el moment de despertar, els que somien en blanc i negre, els que somien en color, els que somien moltes coses, els que no…
Bé, però si hi ha una categoria màxima, el súmmum dels somiadors, és la de què són capaços de somiar per capítols, açò és, aquells que prosseguixen les històries des d'allà on han despertat el matí anterior. Un amic meu és especialista en açò, al migdia mai li falta la seua migdiada, ja va el tio pel capítol 1000. Home jo també ho he aconseguit, però no al mateix nivell. Pensant molt molt abans de dormir en quelcom. L'únic problema és que no ho tinc molt perfeccionat i només em funciona quan és amb això de les albergines, amb la qual cosa no té molt d'al·licient seguir la història.
El més curiós del tema és que es veu que els somnis es poden interpretar, que són com SMS que el nostre cervell ens envia, és a dir, que depén com no s'entenen. Açò es veu que ho va descobrir un cert Freud, que pel que s'ha vist havia de tindre molt de temps. Sí, es veu que després de molt estudiar-ho la seua conclusió final va ser quelcom així com que tots somiem amb el sexe. (silenci) Vaja però que dic jo que potser tant d'estudi no feia falta, que m'ho haguera preguntat a mi i s'ho deia al moment. Això si, això de les albergines em continua inquietant.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de sants78

sants78

704 Relats

508 Comentaris

487952 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Colpejar un cop i un altre
fins trencar els vidres de la REALITAT.


agusgiralt@yahoo.es

[http://www.alliberantpoemes.blogspot.com]
[http://www.memoriadesants.blogspot.com]
[http://www.memoriadelpoblenou.blogspot.com]
[http://www.diesderauxa.blogspot.com]
[http://www.fotolog.com/psico2012]