els motius del poeta

Un relat de: Capdelin

No escric
per a què diguis, - ai, mira,
què maco!,
per posar-te vermella,
per omplir-te d'emocions,
perquè ets tant... bella.

No escric per expressar
el que sento dins,
per realitzar-me,
per teràpia, per omplir-te el cap
de versos i de llàgrimes...

No escric
perquè el sol entra en la meva
habitació i els objectes
es tornen or,
ni perquè la nit
amb fulla d'afeitar rovellada
talla testicles de somnis...

No escric per a què l'aigua
del mar ronqui blau,
no escric per res, ni per ningú,
ni per a tu...

El que passa és que estic sol,
no tinc son,
tot està tancat, fa calor,
tinc una cervesa fresca i la música
és tant bona...

Quan estic desesperat escric
poemes,
quan em sento feliç els poemes
m'escriuen...

qui sóc quan no escric?

Comentaris

  • I què més puc dir[Ofensiu]
    Ze Pequeño | 14-07-2005 | Valoració: 10

    No puc dir res més que regalar-te un barret per vos. O potser millor dos, que amb un em quedo curta.

    Fas màgia amb les paraules, i ens deixes a tots amb la boca oberta i, personalment, a mí sense barret.

    Una abraçada.

    Salz.

  • bunísiisim![Ofensiu]

    Ídol, no puc dir massa coses més, vull ser com tu quan sigui gran!! jeje
    Aquest poema farà caure de la pomera a molts de ben segur!
    Jo q ja tenc ses ferides amb crostera de quan vaig pegar per avall, mir des d'aqui baix aquest poema com si fos el Pare Nostre dels poetes ulls-no-clucs.Gràcies!

  • Insuperable![Ofensiu]
    Maragda | 12-07-2005 | Valoració: 10

    Quan no escrius i quan escrius, ets senzillament un geni. Deixa'm que t'ho digui i sense cap ànim de lloar-te en excés, ans amb tota sinceritat. I a més crec que de tota la pàgina d'RC no hi ha ningú que t'avantatgi en enginy. Un poema irònic, franc i molt ben escrit.
    Felicitats!
    Una abraçada!

l´Autor

Foto de perfil de Capdelin

Capdelin

987 Relats

4380 Comentaris

1305973 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Si aconseguim
entendre'ns sense estar
del tot d'acord,

si aconseguim
que el temps només sigui
un escenògraf a sou,

si aconseguim
una paraula sense llençar-nos-la
a la cara, enamorar-nos
sense sorpreses ni flors,
estimar-nos lluny del llit,

si aconseguim
que els records siguin
un ahir suplent,
que pesem més despullats
que vestits,
que inventem la vida
cada matí,

després,
ens serà molt fàcil
ressuscitar els morts
i moure les muntanyes.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

( POEMA " preparant el miracle ",
d'en Capdelin )