ELLA O JO

Un relat de: defoe

Havia de triar entre ella o jo. Tenia un gran dubte. Ella tan sols acabava d'aparèixer a la meva vida, només feia uns quants mesos, havia anat tot molt ràpid, a poc temps d'haver-la conegut ja li regalava bijuteria de zirconi, molt cara per cert, li dedicava tot el meu temps, i clar, em vaig oblidar de l'altra part de la moneda, la meva família, la gent que m'havia fet veure per primer cop aquelles estrelles fabuloses, tan màgiques, aquelles persones que van deixar una marca a la meva petita vida.
Havia de triar, blanc o negre, vida o mort, ella o jo. Em posava a mi mateix perquè deduïa que sense la meva família poca cosa era. Ells m'havien fet tal i com jo era. Devia ser que ni molt menys m'estimava ella tant com a la meva família, la meva solució era assertiva, més noies trobaré en aquest món, però de famílies, per mi, només n'hi ha una.

Comentaris

  • * blanc o negre, vida o mort, ella o jo *[Ofensiu]
    kispar fidu | 04-09-2006

    i de famílies tan sols una...

    bones! com van acabar ahir les festes? uo! jo estava rebentada ahir...! però no va estar malament, tot i que la nit de dissabte no la guanya ningú, va ser genial!

    "Aquelles persones que van deixar una marca a la meva petita vida."
    m'agrada la construcció de "petita vida", queda dolç i molt tendre.

    i ben certa la tria que et planteges: L'obsessió per Ella o la teva pròpia vida formada per la família i la gent que et mostra les màgiques estrelles per primera vegada.

    que vagi molt bé!
    ens veiem per aquí!
    Gemm@

l´Autor

defoe

5 Relats

8 Comentaris

5435 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00