el tacte adhesiu

Un relat de: fotas

Et trobes nua. I nua, somies que et vesteixen de llum i de fulles precipitades que reneixen al tacte adhesiu de la teva pell. Així, tu ja no ets gris i la teva nova cuirassa d'alé terrós transmuta en verda. I verda, seduïx la llum. Seduïx la llum, i els arbres, i aquells petits fruits encarnats dels que s'alimenten les aus. El bosc oníric t'acarona. L'herba et condecora faquir de peus de porcellana, cinta transportadora entre el cel i l'hivern. Mires, alleujada, el teu aspecte en el mirall d'una gota suïcida. Cau. I tu caus amb ella, conduint-la, amb les mans, cap a les teves fronteres. Així germineu, juntes, tu i ella, en un ball de rosada que t'hidrata i reconforta. És tal el plaer de la resurrecció que tanques els ulls. I a l'obrir-los, et trobes nua. Sobre el coixí, el tatuatge d'un deixant d'humitat corrobora els teus dolços presagis.

Comentaris

  • un tacte vital i delicat...[Ofensiu]
    ROSASP | 22-11-2005

    Crec que la forma i el contingut del relat formen una barreja encisadora, etèria i acaronadora.
    La contempació de la natura i les sensacions que embolcallen tots els sentits, són un degotall de vida, de sensualitat i tendresa.

    Una sensibilitat que frega suaument l'irisada pell de l'ànima...

    Una abraçada i fins aviat!

  • un somni fantàstic[Ofensiu]
    quetzcoatl | 22-11-2005 | Valoració: 10

    hola fotas,

    m'alegro que segueixis penjant coses, i si deixes el llistó tan amunt potser m´hauré de fer fan teva.

    Escolta, aquesta introspecció onírica, curulla de natura, m'ha deixat sense paraules. Hm, em sembla que em surt molsa entre els dits i que me'n vaig a donar un volt pel parc.

    Ah, natura...!

    m'agrada com escrius : )

l´Autor

Foto de perfil de fotas

fotas

13 Relats

18 Comentaris

13047 Lectures

Valoració de l'autor: 9.40

Biografia:
Nascut a Palma de Mallorca en el primer any de democràcia, va cursar Ciències de la Informació a Madrid. Sense ganes de començar la roda, es va llicenciar després en Publicitat i Relacions Públiques. Avui treballa de creatiu en una agència de publicitat de la capital Balear.