El regal de la fada

Un relat de: Onica

Un àlbum de fotos... de vidre? va dir acaronant el cantell dels fulls. Va obrir la coberta i va veure que la primera pàgina era un mirall amb la foto d'un nadó en el centre. Sorpresa, va girar pàgina i al mig del mirall hi havia una foto d'una parella amb una criatura de mesos als braços el dia del bateig; però... aquella parella eren els seus pares de joves! La següent foto era ella de primera comunió. Ella amb dotze anys. Amb setze. Una seva foto de casament. Una foto seva amb un ull morat: una foto que mai s'havia fet tot i que hauria pogut... Una altra envellida, arrugada. Una altra en un llit d'hospital amb un braç enguixat, la cara blavejada i una important sutura al cap. Horroritzada va passar a la darrera pàgina on es veia un cos en flames en el menjador on ara mateix es trobava. Va agafar aquella darrera pàgina de vidre mirall amb tanta força que es va sentir un crec i es va quedar amb mitja pàgina a les mans, trencada del biaix.
En aquell moment va sentir que remenaven el pany de la porta. Va deixar l'àlbum a sobre la taula del menjador i el va amagar amb el seu cos, mentre amb la mà dreta aguantava el full partit. Va veure entrar el seu marit aguantant-se a la paret. "Posa-t'hi bé puta fastigosa que avui vinc embalat" va rugir mentre se li acostava remenant-se la bragueta, fins arribar a dos pams d'ella. "T'agrada la làmpara nova?" va preguntar-li ella fent el gest de mirar al sostre.
Va ser tant fàcil! Ell es va precipitar endavant amb el coll obert, mentre ella s'apartava. El cos va caure pesadament sobre la taula de vidre arrossegant l'àlbum de miralls caient plegats al terra sobre dotzenes de miralls trencats
La inspecció ocular de la policia va coincidir pràcticament amb l'informe del forense: "Caiguda accidental d'un subjecte baró, en important estat d'embriaguesa (2,83 gr/l d'alcohol en sang) sobre un munt de vidres, produint-se diverses ferides que li han causat la mort instantània".

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer