El poeta

Un relat de: Tolkfus
El poeta, que mira amb despreci la seva època d’estudiant, riu satisfet. Ha acabat la seva última obra, un recull de versos, l’enteniment dels quals ha procurat complicar fins a límits inimaginables. Tres-cents anys després, a l’aula dos-cents cinc d’un petit institut, els alumnes de literatura es trenquen el cap intentant desxifrar les paraules del maquiavèl·lic poeta, les rialles del qual encara ressonen entre les pàgines de la seva recentment publicada antologia.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer