El moment precís

Un relat de: Glòria Vendrell Balaguer
Hi ha una colla d'ocells que a primera hora del matí omplen de piulades i cridòria l'arbre que hi ha al costat de les escoles. En tot el tram, des del carrer Nou fins l'institut de Vallbona, el piulet i la gatzara avícola sona i ressona de tal manera, que és del tot impossible que passi desapercebut. Mai havia vist tal concentració d'ocells en un sol lloc i tan petit.

I jo que acostumo a venir sentint la ràdio, cada dia em trec els auriculars de les orelles i em quedo uns segons sota l'arbre per veure'ls i escoltar-los.

Però he de dir que es solament un privilegi de primera hora. A mida que el dia avança, en la mateixa mida el so dels ocells va perdent vigor.

Avui quan marxava al migdia, veient l'arbre buit d'ocells, m'he adonat de quant m'agradaria ser sempre a punt, en el lloc adient i amb els auriculars fora de les orelles.

Glòria Vendrell i Balaguer
octubre del 2015

Comentaris

  • Gràcies[Ofensiu]

    Gràcies Aleix !

  • Les grans petiteses[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 14-10-2015 | Valoració: 10

    Les grans petiteses són la sal de la vida. I el piuleig matiner dels pardals atapeïts als arbres n'és una bona mostra. M'encanten aquestes petiteses i m'alegra que ho facis constar. El món dels ocells és meravellós! Una abraçada.

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de Glòria Vendrell Balaguer

Glòria Vendrell Balaguer

116 Relats

77 Comentaris

51125 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
Sempre m'ha agradat molt escriure. Em relaxa, em diverteix i m'ajuda . Les noves tecnologies fan possible el que abans era impensable. Si voleu llegir més, podeu visitar el meu blog : http://www.gloriavendrellbalaguer.blogspot.com.es/