El cirerer

Un relat de: blaiv74

EL CIRERER


El que més me'n recordo de l'hort del meu avi és aquell robust i vell cirerer. Estava situat enmig del terreny i jo, de petit, conjuntament amb els meus germanets, ens hi enfilàvem com podíem... i la feina que teníem! Però l'esforç pagava ben bé la pena. Què diferent es veia tot des d'allà dalt! La vista arribava lluny i ens sentíem segurs en aquelles branques gruixudes. A més, teníem tantes cireres com volíem. Ens passàvem les tardes senceres en el vell arbre. Sempre el trobàvem allí on sabíem que era; immòbil, el més alt i fort, aguantant tot el pes i generós perquè ens donava tots els seus fruits.

Ara sóc més gran i responsable i ja no m´enfilo pels arbres, però quan he de tenir cura dels nens petits recordo amb afecte allò que em va ensenyar el meu silenciós amic amb el seu exemple: a ser fort, valent i... tenir molta paciència!

Comentaris

  • Records d'infantesa[Ofensiu]
    aldix | 26-05-2008

    És bonic deixar-se emportar de tant en tant per la imatge d'un record de quan érem petits... Sempre pots tornar per uns instants a sentir olors, veure colors o notar emocions que en altres èpoques et resultaven familiars.

    M'ha agradat llegir-te!

    Gràcies pel teu comentari i fins aviat!

    aldix

  • molt bonic[Ofensiu]
    EstelMDR | 21-04-2008 | Valoració: 10

    merci per comentar-me i pels ànims, de debò que ho valoro molt això!

    és molt xulu aquest "microconte" xD
    m'encanta



    estel11

l´Autor

Foto de perfil de blaiv74

blaiv74

33 Relats

62 Comentaris

40737 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Hola, em dic Blai i sóc de Rubí ( Barcelona) i m'agrada escriure històries entretingudes. Participo en diversos concursos on he aconseguit alguns premis. A part he estat durant quatre anys president d'una agrupació poètica ( A.R.C.A.) de la meva ciutat . I col·laboro en algunes revistes de caire local.