El capitalista de noies

Un relat de: GerRraRd

Em llevo sobre les 9 del matí, el dia comença per a mi, i les carreteres ja estan posades.

Em mullo el cabell per fer veure que me dutxat, em rento la cara, les dents i em rasco la pupil·la de l'ull amb l'ungla del dit gros.

Baixo a la cuina per esmorzar:

-bon dia mare! que hi ha avui per esmorzar?
-bon dia Gerard, doncs te improvisat un quebab i un elixir d'una recepta que he trobat per Internet!
-mmh... k be! un quebab per esmorzar! i... un elixir?
-si, es un elixir que fa que durant les 24 hores del dia les noies sentin una atracció per a tu brutal, descarada i única, te l'has guanyat per les bones notes que estàs treien últimament.
-coions mare! tu si que en saps.

m'aixeco, em bec l'elixir, prenc una mica d'aigua per empassar-me les restes d'aquest sabor estrany... i ahhhHHH!! ma mare se'm llença a sobre!!

-que fas mare?!!
-com t'estimo fill, vine aquí que et faré una abraçada que et deixaré fet miques.

Total, menjo el quebab just al costat de l'orella de ma mare, ja que no em puc treure la seva abraçada de sobre, i m'acomiado emotiva-ment per anar a estudiar.

de camí al tren, em trobo a la veïna, la mes guapa del barri, la pija sexy i desitjada per tots els mascles que l'han vista algun cop a la vida (sense distinció de raça animal). M'enlluerna com sempre, i jo seguint el ritual diari, educat i cavaller; la saludo. Tot i que mai em respon...

-hola Gerard!

ehmm... que no, que no... que mai em respon...

-Gerard, no em respons?!

Hostia! l'elixir!! no ho recordava!! semblava mentira, estava parlant amb la noia mes guapa del barri.. aprofitant com porc que soc, aprofito la conversa per mirar-li el profund i etern escote, i quan em dona per mirar-la als ulls... em dono conte que ella em mirava l'hiperactiu paquet!! ohhh...digne. Resum: quedem pel divendres nit a casa seva, jo poso la beguda i ella la diversió.

Segueixo el meu camí, les gates maullen geloses! les iaies paren de parlar per fixar-se en la meva figura... els meteorits canvien de direcció atrets per la meva gravetat! la quiosquera em regala l'sport i entro a l'estació del tren amb el cap ben amunt!

Per les escales de l'estació em trobo a la meva EX, em mira amb els ulls ben oberts!!
-hola Gerard!! quan de temps.. que guapo estàs!
-EXs.. -li responc mirant-la amb despreu i cara de fastig (qui ho anava a dir que jo li fes algun dia això a la que sempre ha estat el meu amor platònic).
Escolto com el tren comença a arrancar i dono per fet que no arribaré!, no obstant, aquest cop, el tren torna a frenar i obra les portes perquè jo, el noi mes guapo i sexy del dia, pugui entrar com si d'un famós popular es tractes. I nomes fer la primera petjada dins del vagó, totes les noies es donen la volta, es produeix un silenci incomode però atractiu, i totes les mosses tornen a parlar, aquest cop en veu baixa, per alabar la meva caritat sexual.

El tren arranca, Tren amb destinació: Zona universitària, Donem la benvinguda al noi sexy que acaba de pujar al tren. Pròxima parada: Diagonal.

Ninguna em perd de vista, aprofito per lluir-me, mostro els meus encants fen ganyotes a un nadó assegut en el seu cotxet, amb un: -ohhhhhhh que mono el noi... -de fons. Em trec la jaqueta per exhibir la samarreta pressionada que m'havia posat al atzar... Aquest dia estava fet per a mi, fins i tot la noia mes enamorada, deixava de fer cas al seu estimat per mirar cada un dels meus moviments.. totes em prestaven la seva atenció... TOTES??

no... al fons una noia, preciosa, passava de mi... ni em mirava. Una noia alta, amb uns cabells rossos i allargats, amb una pitrera considerable, una cintura esfèricament perfecta i un estil particulars. No pot ser! jo (fent honor a la frase: de quan tens quelcom sempre vols mes i mes) m'apropo a ella, me la vull lligar! avui em vull triomfar a aquella noia. Nomes a ella!

-hola guapa.. -li dic fent un gest de coll, per moure amb la seva esplendor la cresta que porto, com si fos realment un cavall semental.
-mmh... hola.
-ehm.. tu no em mires?
-aix, esque no se noi... no ets gaire del meu tipus!

xerrem durant tot el trajecte, trec totes les meves armes sexuals, li tiro la canya com mai havia fet amb cap noia, aquesta me l'haig de triomfar simplement per orgull. Li narro poesia, la descric amb els versos mes bonics i delicats mai escrits pels autors del segle d'or, la faig gaudir amb converses simples i genials a l'hora. (que estrany, l'única noia que NO s'ha fixat amb mi aquest dia, i es la que m'agrada més!! per que??) Així que desesperat li garanteixo una serietat en la nostre relació, i finalment, i amb fermesa; accepta. Directament, i davant la sorpresa de tot el public femení del vagó em porta cap al lavabo del tren per fer que el meu objectiu es complís.

Entrem dins, queda poc per arribar a la nostre parada, em despullo tan ràpid com excitat, i ella lentament, s'espera a que jo dongui el primer pas... i quan la toco.. ohh no...

noo...

no pot ser...

no era una noia... era un transsexual!!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de GerRraRd

GerRraRd

8 Relats

18 Comentaris

9213 Lectures

Valoració de l'autor: 9.45

Biografia:
Hola relataires i lectors aficionats!

Aprofito aquest petit espai cibernetic "biografic" per presentar-me...!

Jo em dic "Red", alias: "Gerard". I soc d'un poble que no cuneix ni el seu fundador... Sant Climent de Llobregat.

Espero que els meus relats siguin del vostre gust i espero poder excitar-vos intelectualment com la resta dels autors d'aquesta pàgina web, que tot i que hi ha un gran nivell, intentarè mesurar-me amb els meus millors escrits.

Si algu vol saber més de mi o xerrar un poc, deixo el meu curreu (gerard_climento@hotmail.com) pero aviso: que encara estàs a temps d'evitar que aixó succeixi x'D

Salutacions a tots! ens veiem per la web!!