Dolor. El que diria a una amiga.

Un relat de: Rosee

Estic al tren i no tinc ganes de fer res. Em sap greu no poder-te ajudar més!!!
He estat tot el dia d'avui pendent de tu. T'he abraçat, t'he acariciat, t'he fet petons. Però sé tan bé com tu que això no és suficient.
Sé que dins teu tens un gran nús que no vol sortir i ni tan sols sé si arribarà a sortir, perquè sé com ets i sé que això t'ho guardes per tu i prou. La teva cara estava impregnada de dolor. Què ha passat?
Aquells ulls vius i xics s'havien convertit d'un dia per l'altre en dues pedres petites i fosques, sense vida. Aquell somriure de pícara havia desaperagut i en lloc d'ell hi havia uns llavis secs i tancats, sense cap expressió, sense res a dir. La persona activa i moguda que jo coneixia ara geia en un racó, com si fos un cos inert sense força i sense ganes de viure.
Jo havia passat nou hores amb tu i només havia pogut fer una cosa: escoltar-te i recolçar-te i estar allà amb tu en tot moment. Res més.
Tot i sentir-me impotent sé que no podia haver fet gaire cosa més. Ara toca decidir. Decidir, decidir, decidir...
Tan de bo pogués ajudar-te o decidir per tu. Tan de bo pogués alleugerar la teva pena. Tan de bo tingués poders màgics per poder-te fer oblidar tot aquest dolor que cada vegada t'anava envoltant més i més.
Però has de decidir tu. Jo el que faré és recolçar-te en tot moment SEMPRE.
Puc opinar, puc dir el que penso, però en última instància la que escull ets tu.
SI decideixes tornar-hi seré allà i seré la primera en alegrar-me per tu, perquè sé que allò et farà feliç i és el que vull per sobre de tot. Tot i que també sé que la por m'invadirà durant un cert temps, pel simple fet de pensar que et puguin tornar a fer mal i a fer-te sentir malament. Però jo estaré allà per recolçar-te en la teva decisió.
Si per contra, decideixes no tornar-hi, també estaré allà per animar-te igualment i recolçar-te una vegada més, perquè puguis continuar amb la teva vida i segueixis endavant. Perquè, com un cop em vas dir, la vida és bonica com tu, i tot hi haver-hi dies de pluja, també hi ha molts més dies de SOL. Un SOL que il.lumina i il.luminarà el teu camí fins i tot quan creguis haver-te quedat a les fosques.
Endavant!!! Tu pots!!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Rosee

4 Relats

1 Comentaris

3443 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00