Diari, dia 13 d'abril de 1987

Un relat de: Berni_46

Em dic Lluís, estic a la presó per presumpte homicidi de 3er grau contra la meva dona, jo no se que es això de l'homicidi de nose què.

Dia 20 d'abril de 1987
Quan ja portava una setmana em van dir el temps que estaria aquí tancat, 30 anys, perquè també van descobrir que quan era jove vaig entrar a robar en un establiment del meu poble.

Dia 22 de juny de 1987
Un dia vaig trobar un plànol en un forat on s'hi posaven les rates, per sortir d'allà.
Aleshores li vaig preguntar al meu company de cela si sabia alguna cosa d'aquell tema, ell va dir que no però li interessava. Vam tenir que esperar un any per sortir per aquell forat, que ja era mes gran i estava amagat sota el llit.
Quan vam sortir vam trobar dos policies d'esquenes a nosaltres a una esplanada. Cadascú va agafar el seu policia i el va estrangular.
Vam sortir bé d'allà, ara ens busca la policia estatal, i no puc tornar amb la meva família perquè no m'acceptarien i pensarien que sóc un fracassat.
Vaig falsificar tots els meus carnets i m'en vaig anar a viure a Suïssa, i ara em dic Joan Carles i aquí acaba el meu diari i comença una nova etapa.

Comentaris

  • Home!!!![Ofensiu]
    Climenode | 17-08-2006 | Valoració: 6

    Crec que està be... però no sé li falta alguna cosa...em quedo a mitges...... llegiré més coses teves a veure potser hi ha alguna continuació i me l'he perdut!!!