Desig de serps

Un relat de: cescarnau

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Tot va passar com el dia d'abans. En Lluís, el seu home va arribar al llit amb desitjos que no podien esperar. Es va despullar de seguida. S'acostà fins la Laura que no dormia.

Li tocava els pits, l'esquena, li acaronava la llarga caballera fosca. Ell li va treure la poca roba que duïa i ella va tornar a sentir el mateix rebuig, el mateix fàstic. Va probar de treurese'l del damunt, però ell, vinga i vinga, va continuar la feina, encés com una foguera.

La Laura va dessitgar amb fermesa tornar-se serp, escurço, cobra, o pitò , per clavar-li el seu verí mortal i desprès empassar-se'l. Encara no li havia perdonat que l'hagués ofés el dia abans insultant-la, que li hagués dit amb menyspreu que era una frígida, quan ella no va atendre el seu deler.

L'home va continuar l'abraçant el cos de la dona, bru i sinuós que no el volia que el refusava. La tenia atrapada totalment, havia aconseguit tancar-la dins la seva presó de braços.

-Lluís, si et plau. Vols deixar-me¡ (amb energia). Que no veus que no en tinc ganes.

La seva atracció va ser més forta encara, erecte li cubria el cos, volia penetrar-la sense poder i ella cada cop es tancava més.

En Lluís va mirar de ser mes suau. Li va llepar els seus pits de nina, primer l'un desprès l'altre, el cap s'anava acostant fins l'entrecuix, va mirar d'obrir-li les cames, un altre cop, però ella s'hi resistí.

L'home va començar a perdre la paciència.

-Com ahir? Que et passa? No vols cardar avui tampoc? Pot ser t'ho fas amb un altre? Deu ser això, oi?. Deu ser això. Ets una puta¡ Li va clavar una seca que s'escoltà dins la tarda. La va sacsejar fins que va perdre l'equilibri, va caure a sobre la calaixera amb un terrabestall que va trencar els vidres del mirall que van caure a terra fent punxes irregulars.

La va aixecar, sense manies. La Laura va reeixir alliberar-s'en de la opressió brutal de l'home. El veia capaç de forçar-la- El va mirar amb el mes profund dels seus odis. Tots dos respiraven amb agitació. En Lluís hi va tornar, ella va poder fugir. Va correr atrapar-la i quant la va tenir de cara aconseguí reternir-la. Ella va agafar un cristall trencat per probar de defensar-se. L'home d'un cop de mà el va llençar fins que va rebotir a la pared. Ella li clavà les dents amb ràbia al braç, fins que el va fer sagnar, fins que el va fer cridar. En Lluís, s'en va anar al bany per posar-se una vena a la ferida, però tornà de seguida.

No va trobar la Laura. On s'havia ficat?. La va cridar tres o quatre vegades. La va cercar per tot el pis. No responia. Va tornar a entrar la cambra. Quan obrí la porta una serp enorme era al llit. No va tenir temps ni de fugir, ni de cridar horroritzat. El rèptil obria ja la seva boca com de caiman. Primer el va atacar directe a la jugular amb una mosegada amb verí mortal.. Desprès va començar a englotir-lo, poc a poc, fins que el cos va desaparèixer a dins seu. Quan els peus van entrar dins tot s'havia esvaït.

Van trocar al timbre de la porta. Era un veí que va baixar espantat. Des de el seu pis li va semblar sentir crits o una baralla. Ningu va contestar. Va pujar a casa seva i va trucar als mossos. Quan van arribar van decidir reventar la porta desprès d'escoltar les seves explicacions. No van trobar a ningú. La casa era buida. Tant sols van veure un habitatge endreçat, el bany amb venes per terra, però, i quan van entrar a l'habitació van veure una serp colosal de la qual fugiren tots aterrits.

Comentaris

  • La fantasia de la serp[Ofensiu]
    Mercè Bellfort | 31-08-2007 | Valoració: 10

    M´he llegit el teu relat amb unes ganes enormes fins que arriba la mutació de la dona en serp. Aleshores encara m´ho he passat més bé.Et felicito per la teva imaginació i pel fons social que comporta. Que vagin prenent nota molt homes amb aquest tarannà tan masclista, que per desgràcia n´hi ha molts.
    Felicitats!
    Mercè Bellfort

  • això de la dona...[Ofensiu]
    Lavínia | 15-02-2005

    que es converteix en una serp m'ha sobtat, però he de dir que com a forma de venjança contra els abusos de tot tipus que pateix per part de l'home, ho trobo del tot original, perquè en la història de la literatua la serp simbolitza la maldat, però també la saviesa. Així aquesta serp (anaconda?) gegantina acaba amb el causant de les humiliacions de la Laura.

    El relat està ben narrat i té un clímax ascendent amb final sobtat.

    Bé. He clicat un "cescarnau" d'un sol conte.


  • Bff...[Ofensiu]
    Thalassa | 15-02-2005

    acabo de veure que tens dos coses d'aquestes obertes? Vull dir que en una tens un relat i a l'altre 73? Bé, veig que acabaré anant tard amb això dels comentaris... El vaig voler comentar ahir, però no s'obria bé el tema, així que aquí estic. M'ha agradat, força, tot i que potser hagués explaiat més alguns dels succesos, com el tema de quan obren la porta la policia i es troben la serp, o fins i tot la discusió de la parella...

    Però, bé, al principi no imaginava que la dona en qüestió s'acabés convertint en serp, després ja ho dónes a entendre perfectament i és quan m'ha sobtat...

    Felicitats

    Thalassa

  • coi, amb la serp...[Ofensiu]
    FRAN's | 23-09-2004 | Valoració: 9

    un molt bon conte de debò, ma agradat molt. llastima que només hagis escrit un relat. avera si ens animem una mica i en fem més...

    FRAN's

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de cescarnau

cescarnau

1 Relats

5 Comentaris

1430 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Vaig començar fent poesia integrant-me al grup de Mataró "AUTORS-LECTORS", d'àmbit estatal. Recentment he publicat una novel·la "ADICTES" i ara em dedico a escrire contes.

Últims relats de l'autor