Desgast matrimonial

Un relat de: ORIOL

Ja queda llunyà aquell mes de març de fa més de 10 anys, Esglèsia plena. Il·lusió màxima. Us coneixieu feia temps i havia arribat l'hora. Us ho mereixíeu. Us estimàveu i així ens ho vau demostar. Tothom considerava que estàveu fets l'un per l'altre: us agradaven les mateixes coses, ereu com dos nens, i encara us fascinaven les pel·lícules de Walt Disney. Ell esperava atent i nerviós la teva entrada, i tu caminàves més lentament que mai al costat del teu pare. Semblava que no arribaríeu mai fins a l'altar. Hi arribareu amb esforç, però tot el que costa esforç, arriba. Envoltats de la gent que us estimava, simplement teníeu ganes de dir-nos que us estimàveu. Us encantàven els nens i aquell dia tampoc podien faltar "els teus nens" com a bona mestra que ets, al teu voltant. El teu rostre estava radiant. Això era bo. Els teus ulls vàren plorar emocionats durant tot el dia. Tenies la sensibilitat a flor de pell.
Però, avui, després de deu anys de relació, les coses han canviat. El teu rostre ja no irradia aquella alegria, els teus ulls ja no ploren emocionats sinó ben tristos, i ell ja no somnia en tenir-te al teu costat, sinó que ara ni tan sols et respecte. Sé que estàs trista i et costa dir-nos-ho. Sé que ja no t'estima i tu has deixat d'estimar-lo. Sé que esteu essent víctimes del desgast matrimonial. Sé que us penseu que no ens n'adonem. Ara ja no només estimes "els teus nens" sinó que estimes la teva filla amb bogeria. Però sé que ja no pots més. Segueixes tenint la sensibilitat a flor de pell.No pots aguantar només per la teva filla. Ell ja no t'atrau. Simplement heu passat de l'enllaç matrimonial al desgast matrimonial. Us han calgut deu anys per arribar-hi. És dur però cal acceptar-ho, ja no esteu casats, simplement desgastats. Molts ànims, matrimoni!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

ORIOL

55 Relats

64 Comentaris

49142 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Vaig començar a escriure com a afició i ara s'ha convertit en una de les meves principals passions.
Escriure per mi ha estat la manera de transmetre tots aquells sentiments i totes aquelles sensacions que massa sovint no sabem fer arribar cara a cara.
Escriure és el meu petit tresor. Poca gent sap que el tinc, poca gent el coneix, poca gent l'ha llegit però ja des d'ara vull compartir-lo amb vosaltres que sé que m'entendreu. Aquesta és només la meva autèntica felicitat? I la vostra?
De petit, mon pare sempre em deia que el "llegir no et faci perdre l'escriure". Ara només puc dir que "l'escriure m'ha fet perdre el llegir" I me'n alegro que així sigui. Vaig néixer a Barcelona ciutat el febrer de 1974, i des de ben petitet. m'ha captivat el món de les lletres. Acostumo a escriure sobre vivències, pensaments i sensacions que porto en el meu cor.Voler veure el que escric, és voler coneixe'm. Deixar-se captivar per la tendresa d'una paraula és voler estimar. ORIOL
E-mail: oriol1202@gmail.com